Nyhet -

Et Dortmund på vei opp og norsk storscorer i fransk toppmatch

Bunnlaget Dortmund har fått vind i seilene og flyter oppover på tabellen. Mye skal til om det ikke fortsetter mot Stuttgart. I Frankrike kan kvinnene til Paris ta et steg nærmere tittelen, men da må de slå målville Ada Hegerberg og Lyon.

Det er kun noen uker siden Dortmund lå helt sist i Bundesliga, fansen krevde svar og ryktene svirret rundt flere av stjernespillerne.
Siden den gang har den største stjernen signert ny kontrakt, og Marco Reus var sentral da de gule vendte kampen mot Mainz til seier 4-2.
Nå går turen til Stuttgart, ligaens desidert dårligste hjemmelag.
Huub Stevens sine menn ligger sist, og hjemme har det blitt stusselige fem poeng og 4-19 i målprotokollen.
Skal Dortmund se oppover og ikke bak seg på tabellen?

Robbery på gang?

Lørdag skal et Paderborn med fallende kurve møte suverene Bayern München.
Nyopprykkede Paderborn er faktisk det eneste laget i serien som Arjen Robben ikke har scoret mot.
Nederlenderen er i form og er nå delt toppscorer i Tyskland.
Rekord for fall eller overraskelse på gang?

Fransk toppkamp med norsk toppscorer

PSG leder den franske serien med 73 poeng, men har spilt to kamper mer enn Lyon som står med 68.
Lyon har vunnet samtlige kamper og står med utrolige 115-5 i målforskjell!
På toppscorerlista er kun Le Sommer (24) og svenske Schelin (24) foran Ada Hegerberg (22).
Vi forventer nye (norske) scoringer i kveld!

De norske i Tyskland
Lørdag håper vi at Bård Finne kan åpne målkonten for geitene fra Köln, hjemme mot Hannover.
Søndag skal Håvard Nordtveit og Gladbach til Hamburg for å fortsette jakten på en viktig mesterligaplass.
En tøffere oppgave venter Per Ciljan Skjelbred og Hertha som sliter på bortebane (kun tatt åtte poeng utenfor hovedstaden).
De møter et hjemmesterkt Wolfsburg som på sine 11 hjemmekamper har gjort 25 mål.
Laget på andreplass har også formspiller nummer en, Bas Dost.
Spissen scoret et mål på de første 303 minuttene i ligaen før vinterpausen. I 2015 står 25-åringen med 7 mål på de siste 337 minuttene!