Pressemelding -

Første veterinær i Norge med Europeisk spesialistutdannelse i odontologi

Sigbjørn Storli, veterinær på Evidensia Lørenskog Dyreklinikk, har fullført og bestått sin Europeiske spesialistutdannelse i odontologi, og er nå EBVS (European Board of Veterinary Specialisation) Europeisk Veterinærspesialist i tannsykdommer. Storli er den første veterinæren i Norge som har fått denne tittelen.

Evidensiakjeden som har 18 dyresykehus og -klinikker i Norge, har flere veterinærer med spesialistutdannelse. Sigbjørn Storli er den første som spesialiserer seg innen odontologi. Tannhelse er en viktig del av både forebyggende og medisinsk behandling av hunder og katter. Mange dyr lider og har store smerter på grunn av dårlige tenner, betennelser og misdannelser. De fleste dyreklinikker tilbyr tannbehandling, men Evidensia Lørenskog Dyreklinikk tar imot henviste pasienter fra hele landet som trenger mer avansert tannbehandling som bl a regulering, vital amputasjon og rotfylling i tillegg til kjevekirurgi.

_ I Evidensia er vi veldig stolte av å ha Norges eneste spesialist hundetannlege, forteller Monica Heggelund som er Medical Director /sjefsveterinær for Evidensia Gruppen i Norge. Vi gratulerer Sigbjørn Storli og er veldig glade for å kunne tilby dyreeiere et av Norges fremste behandlingstilbud når det gjelder tannhelse. I tillegg til Sigbjørn Storli har Evidensia mange dyktige veterinærer med god kompetanse innen tannhelse. Vi oppfordrer alle hunde, - og katteeiere å jevnlig sjekke dyrets tenner for å hindre unødvendig ubehag og nedsatt livskvalitet sier Monica Heggelund.

Evidensia har på fem år vokst til 18 dyreklinikker og -sykehus i Norge. Kjeden har klinikker på Østlandet, i Kristiansand,Tromsø, Bodø og i Trøndelag. Kjeden har stort fokus på høy veterinærmedisinsk kvalitet, trygghet for dyreeiere og tilbyr alle typer veterinærmedisinsk behandling for smådyr.

Emner

  • Helseorganisasjoner

Kategorier

  • veterinærmedisin
  • veterinær
  • katt
  • hund
  • dyrlege
  • dyrehelse

Om Evidensia: Evidensia er en del av IVC, som totalt består av nærmere 650 dyresykehus og klinikker i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Sveits, Nederland og UK. IVC/Evidensias hovedkvarter er stasjonert i Bath, UK. Totalt har kjeden over 5000 ansatte og mer enn 1 300 000 besøkende årlig.

Vi vill se flere friske og lykkelige dyr. 




Kontakter

Monica Heggelund

Medical Director Evidensia Norge Evidensia Smådyr AS og Evidensia Dyrehelse Norge 91809261