Gå videre til innhold
Byggrynslunsj med jordbær er tilbake

Pressemelding -

Byggrynslunsj med jordbær er tilbake

Byggrynslunsj med jordbær ble lansert som en sommervariant i fjor. Jordbærlunsjen falt i så god smak at den nå blir helårsvariant.

Det er mange som har ønsket byggrynslunsj med jordbær:

- Hvorfor skal Byggrynslunsj med jordbær bare være i limited edition? Den er supergod og den aller beste byggrynslunsjen!! Jeg spiser den omtrent hver dag fordi den er så god - og sunn :) Håper virkelig at den vil gå inn i det faste sortimentet!:-) , innsendt fra en forbruker til Fjordland 3/6 2014

Byggrynslunsj med jordbær blir nå en fast variant i sortimentet ved siden av dagens blåbær og bringebær.

Byggrynslunsjen er en kilde til både protein og fiber. Det kalde mellommåltidet er basert på Fjordland byggrynsgrøt og kun tilsatt litt innpisket kremfløte og med jordbærsyltetøy til topping.

Mellommåltidet er kokt på bygg fra Skjåk, fra tradisjonsrike Ofossen Mølle, og har en helt særegen og sødmefylt smak.

Emner

Kategorier


Fjordlands misjon er å gi deg gode måltidsopplevelser som gjør dagen både enklere og bedre.

Kontakter

Fjordland

Fjordland

Pressekontakt 22974900

Relatert innhold

Gode måltidsopplevelser

Ved å tilby ferdiglagde måltider og komponenter til måltider er vårt mål å forenkle hverdagen til det norske folk. Vi bruker vår unike kombinasjon av markedsforståelse og kunnskap om kokkefag og matindustri til å lage produkter som er velsmakende, enkle og skikkelige.

Men maten vår er ikke bare rask og enkel. Vi gjør alt vi kan for at den også er velsmakende og skikkelig, at den er ernæringsmessig godt sammensatt med gode råvarer, og er bærekraftig.

Vi mener at maten vår er det beste du kan velge når du vil ha noe raskt og enkelt og derfor er vår visjon «Vi får Norge til å spise bedre».

Fjordland
Brynsengveien 10
0667 Oslo
Norway