Gå videre til innhold
André Stenumgård i Fjøssystemer håper det er konkurrentene til kombinert-gutta som må bære en nordmann på gullstol i vinter.
André Stenumgård i Fjøssystemer håper det er konkurrentene til kombinert-gutta som må bære en nordmann på gullstol i vinter.

Nyhet -

Fjøssystemer fornyer avtalen med landslaget i kombinert

Etter gode erfaringer fra fjorårets samarbeid med landslaget i kombinert og Norges Skiforbund, fornyer nå Fjøssystemer avtalen for kommende sesong

Det er nok ikke først og fremst fjorårets sportslige prestasjoner som er avgjørende for at vi fornyer avtalen med kombinert og Norges Skiforbund, sier daglig leder i Fjøssystemer André Stenumgård. Som alle andre sponsorer er vi selvsagt opptatt av å bygge kjennskap til Fjøssystemer. Samtidig er kombinert den vinteridretten som vi best kan indentifisere oss med. Det å være god i flere grener passer både på oss, og ikke minst for våre kunder. Vi vet at kombinert-gutta jobber knallhard hver eneste dag for å nå sine mål. Det blir en ekstra spennende sesong i vinter, med Olympiske leker i Pyeongchang. Vi er trygge på at gutta stiller godt forberedt og kjemper hardt om de gjeveste medaljene, sier Stenumgård.

Sportssjef for kombinert, Ivar Stuan, er meget fornøyd med at Fjøssystemer forlenger avtalen. Kombinert er vel noe av det mest tradisjonelt norske vi har i idretten i dag. I starten på de olympiske vinterleker var det slik at du måtte delta i kombinert for å kunne delta i spesielt hopp eller spesielt langrenn, Sier Stuan. I dag dukker det opp kombinertutøvere overalt fra byer og bygder fra hele landet. De aller fleste kommer fra bygdene, der det hoppes og går langrenn og drives skilek i alle mulige varianter. Det at utøverne kommer fra hele landet, gjenspeiler seg også på landslaget, sier Stuan. Det er mange likheter mellom bonden og kombinertutøveren, sier Stuan. Kombinertutøveren en spesialist på å kombinere spenst, hurtighet, råskap, mot med utholdenhet, slitestyrke og spurtegenskaper. Bonden må kombinere mye av det samme, men innen sine egne grener, avslutter Stuan.

Emner

Kategorier

Bonden og dyrenes førstevalg

Landsdekkende leverandør av bygg og innendørmekanisering til landbruket

Fjøssystemer
Losnabakkan 50
N-2625 Fåvang
Norge