Nyhet -

FMC Technologies deltar på Norges første online karrieredag

Mandag 2. mars arrangeres den første virtuelle karrieredagen i Norge, en karrieredag der alt foregår på Internett. En av bedriftene som stiller med en virtuell stand er FMC Technologies.

– Dette er et veldig spennende konsept, som vi i FMC Technologies fikk lyst til å prøve. Alt foregår jo på nettet, så hvorfor ikke kjøre karrieredager der også? Denne karrieredagen fungerer som en vanlig karrieredag, der man kommer i kontakt med selskapene man ønsker å snakke med. Forskjellen er at du ikke møter bedriftsrepresentantene ansikt-til-ansikt, men snakker med en avatar av dem, sier Ingvild Sedahl, FMC Technologies koordinator for dagen.

Deltagerne har registrert seg med profil hvor de kan legge inn bilde, språk, LinkedIn og eventuelt CV. På den måten kan bedriftene få bredere forståelse av hvilke kandidater de snakker med og hvilke bakgrunner og interesser de har. Det at alt er online vil kunne bidra til at man kan få en raskere match mellom karrieresøkeren og FMC Technologies, til forskjell fra en fysisk stand hvor det kan oppstå køer.

På vanlige fysiske karrieredager handler det ofte om å skille seg ut og fange deltagernes interesse. Dette gjøres med blant annet gjennom attraktive aktiviteter og konkurranser på stand-området. På denne online karrieredagen vil de som er interessert i oss som arbeidsgiver se bort i fra annen støy. Da kan man få svar på de spørsmålene man har uten å bli distrahert av konkurranser og annet. Dagen blir på deltagernes premisser.

– Fra FMC Technologies er det tre representanter på dagen som du kan snakke med. En sjefingeniør, en fra personalavdelingen og en nyutdannet. Det vi ser i forkant er at det muliggjør å komme i kontakt med mange uten geografiske begrensninger og at det vil spare både tid og penger. Siden det er første gang vi er med på dette blir det veldig spennende å se resultater i etterkant, legger Sedahl til.

Related links

Emner

  • Miljø, energi

Kategorier

  • karrieredag
  • karriere
  • innovasjon
  • internasjonal
  • subsea
  • fmc technologies

Regions

  • Akershus

Kontakter

Nicole Stroop Donnelly

Senior Marketing Advisor Markedsføring, mediaplanlegging, sponsoring og employer branding +47 48181968