Pressemelding -

Ny distributør for Ricohs kameraer i Norden

F.o.m. 1. juni overtar Focus Nordic AB distribusjonen av Ricohs kameraer i Norden.

Dette er en direkte følge av Ricohs globale omorganisering der kamerasalg og distribusjon frigjøres fra avdelingen Personal Multimedia Product Company. Ved å velge Focus Nordic som distributør i de nordiske landene når man effektivt ut til alle store kunder innen foto.

”Kameraer har alltid vært en viktig produktgruppe for oss, og ettersom Ricoh også eier Pentax som vi allerede selger, oppnår vi også en del gevinster. Ricoh kjøpte Pentax fotodel 1. oktober 2011 og vi regner med å se fruktene av deres satsning ganske snart”, sier Thomas Wernbo, VD hos Focus Nordic.

Ricoh ble grunnlagt i 1936 og har siden det vokst seg til å bli ett av verdens største foretak med ca. 109.000 ansatte. På kamerasiden utmerker de seg bl.a. med sitt unike modulsystem der både objektiv og sensor byttes. Et system som gir en rekke fordeler. Samt i kategorien megazoomer der Ricoh nylig lanserte CX6 som etterfølger til suksessmodellen CX5.

For ytterligere informasjon: Per Skog, e-post per.skog@focusnordic.se

Emner

  • Kino, film, foto

Kategorier

  • focus nordic
  • ricoh

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no

Kontakter

Rune Reiersen

Pressekontakt Sales & Marketing manager Norway +47 67 17 37 00

Veronica Sand

Pressekontakt +47 67173700