Pressemelding -

Samyang fortsetter å introdusere nye spennende brennvidder

Allerede i juli begynner leveransene av to nye brennvidder, tilpasset kameraer med APS-C og Micro Four Thirds-sensorer.


Samyang 16mm F/2,0 ED AS UMC CS

er et høykvalitets, rettegnende vidvinkelobjektiv, med bl.a. en ED-linse og to asfæriske linseelementer. Det kommer i hele ti forskjellige kamerafatninger.

Fatninger: Pentax K, Nikon F (AE), Canon EF, Canon M, Samsung NX,  Sony A, Sony E, Fuji X, Four Thirds og Micro Four Thirds.


Samyang 300mm F/6,3 ED UMC CS

er en meget kompakt speiltele. Objektivet er designet med bl.a. en ED-glasslinse, for å unngå kromatisk forvregning. Det kommer i både sort og silver.

Fattningar: Canon M, Sony E, Fuji X och Micro Four Thirds


Priser og levering

De første leveransene beregnes til slutten av juli og prisen blir ca: 4,400:- kr. inkl. moms for 16mm F/2,0 og ca: 2,900:- for 300mm F/6,3

For ytterligere informasjon: lasse.ericson@focusnordic.se


Emner

  • Kino, film, foto

Kategorier

  • focus nordic
  • fotografering
  • objektiv

Focus Nordic Norway på Rud i Bærum er Norges største foto-distributør. Sortimentet inneholder en rekke store varemerker som Pentax, Jobo, Tamron, Lowepro, Telefunken, C-Frame, Transcend, SanDisk, Steiner, Hähnel, Ilford, Velbon, Sunpak, Metz, Nissin, Kenko, Gorillapod og Lensbaby. I tillegg har vi en egen produktlinje under navnet Focus. Focus Nordic er medlem i BSCI som jobber for rettferdige vilkår. Les mer på www.focusnordic.no

Kontakter

Rune Reiersen

Pressekontakt Sales & Marketing manager Norway +47 67 17 37 00

Veronica Sand

Pressekontakt +47 67173700