Pressemelding -

Stjernekokker lanserer Norges første foodtruck

Onsdag 28. mai åpner Ole Martin Alfsen og Stian Floer den første foodtrucken i Norge noen gang. På St. Hanshaugen i Oslo skal de profilerte kokkene servere streetfood laget av lokale råvarer før turen går videre rundt på Østlandet. Bakgrunnen for turneen er den nye mat- og drikkefestivalen «Smak for Alle» som arrangeres til høsten. For Ole Martin Alfsen og Stian Floer er det en hverdagsdrøm som går i oppfyllelse når de skal innta en foodtruck og servere bra mat til folk på gata.

«Smak for Alle» blir Norges største mat- og drikkefestival og vil gi nordmenn tilgang på nye, spennende og urbane smaksopplevelser basert på gode råvarer. Det er dette turneen med foodtrucken skal bygge opp under; enkel, rask og billig mat av høy kvalitet som er tilgjengelig for alle.

I tråd med matmisjonen

- I over tre år har Godtlevert.no jobbet for at norske familier skal oppleve matglede gjennom å lage sunne middager fra bunnen av med gode råvarer. «Smak for Alle» er i tråd med vår matmisjon og vi ønsker å bli med på å spre gode matvaner. Våre kunder forteller at de opplever å få ny matinspirasjon og at barnas deltagelse på kjøkkenet har økt betraktelig med sunne middager på døren, sier Ole Martin Alfsen, som komponerer alle oppskriftene til Godtlevert.no.

Når: Onsdag 28. Mai kl. 10.30 (vognen åpner 11).

Hvor: Plassen bak bussholdeplassen på St. Hanshaugen (vis a vis Baker Hansen og Gutta)

Fakta:

  • Godtlevert.no leverer ferske råvarer av høy kvalitet med oppskrifter komponert av kokken, Ole Martin Alfsen, én gang i uken til familier i hele Norge. Du slipper å gå i butikken og sparer tid og penger.  Les mer på www.godtlevert.no
  • Smak for Alle er en opplevelsesrik og unik mat- og drikkefestival som tilbyr en smaksopplevelse uten om det vanlige. Festivalen vil ha noe for enhver, både store og små.

    Med fokus på matglede er festivalen fylt med torg, sceneshow, stort utvalg kurs, restauranter, food court og fantastiske smaksopplevelser. Her får du treffe mat- og drikke eksperter, stjernekokker, bloggere og andre matglade likesinnede i tre stemningsfulle dager. Les mer på www.smakforalle.no

Kontaktperson for arrangementet eller "Smak for alle": Anna Andresen, prosjektleder for Smak for Alle. Epost: Anna@messe.no, eller telefon +47 466 36 404.


Emner

  • Mat, drikke

Kategorier

  • godtlevert.no
  • middag

Godtlevert.no gir deg matvarer og oppskrifter på døren. Kokken Ole Martin Alfsen komponerer oppskriftene og setter sammen ukens meny. Ole Martin har skrevet suksessen «Familiekokeboka» sammen med Tom Victor Gausdal og er programleder i “4-stjerners middag” på TV Norge. Godtlevert.no samarbeider med Grete Roede og har egen Roedemeny.