Pressemelding -

Nyhet Hafa SUN, baderomsmøbelet med den gode følelsen.

Hafa Sun er en ny møbelserie designet for å gi deg den gode følelsen hver dag. Servantskapet har solide myktstengende skuffer med god oppbevaringsplass, spesielt i 1200 bredde der du får dobbelt av alt, både servant og skuffer. Lette, lyse nordiske toner eller dyp sort – med overflate i herlig struktur. Møbelet leveres ferdigmonter slik at det blir enda enklere for deg.

Med Hafa SUN har vi tenkt på mange detaljer som for eksempel frostet grep på speilskapet, noe som gjør det enklere å holde det rent og romslige myktstengende skuffer med fullutrek i servantskapet.

”Hafa Sun er en serie med et stilrent formspråk med forseggjorte myke formelement. Det avrundete integrerte håndtaket går igjen i både skap og skuffer. De runde formene forsterker den myke følelsen av treverk i svart og hvit eikestruktur. Slett matt hvit gir en lett og luftig følelse.” Designer Therese Samuelsson 

Hafa mønsterbeskytter sine produkter på alle aktuelle markeder.


Related links

Emner

  • Entreprenørskap

Kategorier

  • design
  • hafa
  • baderomsmøbler
  • baderom

Hafa baderom inngår i Hafa Bathroom Group (HBG) som er en nordisk markedsledende aktør innen baderomsinnredning. Vi designer, konstruerer og selger et bredt sortiment av baderomsprodukter med fokus på det nordiske markedet. Vårt hovedkontor ligger i Halmstad der firmaet Hafa AB ble grunnlagt i 1962. Hafa Bathroom Group AB ble stiftet år 2006 etter det at Hafa AB kjøpte opp Westerbergs Badrum i 2005. Siden 2009 eies selskapet av Ratos AB som er notert på Nasdaq OMX Stockholm.

Hafa Bathroom Group AB har i dag 126 årsansatte og omsetter for 277 MSEK, vi har datterselskap i Norge og Finland, samt et representasjonskontor i Kina

Kontakter

My Egnell-Färe

Pressekontakt Produktionsledare, Hafa Bathroom Group Ansvarig för företagets PR 070-2800062