Pressemelding -

Mur & Bo AS på Oppdal blir forhandler av Idéhus

Mur & Bo AS holder til på Oppdal, men tar jobber hvor som helst i landet. Som Idéhus forhandler vil de betjene Oppdal, Dovre, Rennebu, Folldal, Sunndal og Lesja.

Mur & Bo AS er en murmesterbedrift som utfører alt innen murerfaget.
Målet er å gjøre kundene fornøyd med et produkt som de kjenner både glede og trygghet ved. Ved å benytte seg av godkjenninger, saksbehandling, teknisk forskrift og sunt bondevett er dette absolutt en mulighet.

  • Mur & Bo AS er også medlem/medeier i Murhuskjeden Håndverksmur som er en sammenslutning av murmestere og entreprenører med lokale forhandlere i store deler av landet.
  • Satsingsområder foruten bygging av murhus og nå også Idéhus vil være all generell muring. Alle slags ildsteder, våtrom, stein og skiferarbeid, flis, grunnarbeid og fasader

Les mer om vårt siste medlem her http://murogbo.no/

Emner

  • Boligspørsmål

Kategorier

  • nye forhandlere

Idéhus er en norsk huskjede som består av et kjede-kontor og mange forhandlere. Kjedekontoret ble etablert i Trondheim i 1976, hvor vi fremdeles holder til. Vi er et servicekontor for forhandlerne med arkitekter og ingeniører som tegner, kalkulerer og kvalitetssikrer husene for forhandlerne.

Forhandlerne er selvstendige og lokale bedrifter som tar seg av salg og bygging av hus rundt om i landet. Disse er for det meste byggmestre med lang erfaring og god kjennskap til lokale forhold.

Kontakter

Pål By

Pressekontakt Daglig leder 73822830

John Fornes

Pressekontakt Markedssjef 94857808