Pressemelding -

ISOLDA är ny distributör för det amerikanska audio-varumärket BOOM

ISOLDA blir den första europeiska distributören i norden för det amerikanska varumärket

ISOLDA, ett nordiskt handelshus av konsument- och kontorsprodukter inleder ett affärspartnerskap med det amerikanska audio-märket BOOM som erbjuder portabla audio-produkter för den aktiva livsstilen. ISOLDA är den första internationella distributören på den nordiska marknaden. För BOOM är detta ett starkt led i att expandera sitt varumärke på den globala marknaden.

”Vi har sett hur BOOM har etablerats på den amerikanska audio-marknaden och vi är imponerade av hur väl de har lyckats positionera sig så bra till en så nischad livsstil som extremsport är”, säger Anders Lövkvist på Isolda. ”Vi tror att ISOLDAS närvaro på den nordiska marknaden ger en stor möjlighet för BOOM att expandera sina produkter och sitt varumärke utanför USA:s gränser.

”ISOLDA kommer att fokusera starkt på två av BOOMs mest populära produkter, URCHIN (1299:-) och SWIMMER (599:-) - två robusta och bärbara Bluetooth-högtalare som är vatten-, damm- och stöttåliga. Båda modellerna kommer med flera olika monteringsalternativ. Som ett varumärke med inriktning på att tillhandahålla ljudlösningar för dagens on-the-go konsumenter satsar BOOM mycket på användbarhet och mångsidighet. 

Andra BOOM-produkter som ger hållbara och bärbara ljudlösningar är deras breda utbud av hörlurar. Over ear-hörlurarna ROGUE (1299: - SEK), On/over-hörlurarna SWAP (899: - SEK) och in ear-hörlurarna SPOONERS (299:- SEK).

”Att jobba med Isolda ger BOOM en enorm möjlighet för ökad tillväxt och varumärkeskännedom på den internationella marknaden” säger BOOMs grundare Ryan Minarik. ”Vårt mål med detta partnerskap är att dra full nytta av våra nyligen utökade resurser och göra BOOM till en stor aktör på konsumentljudsmarknaden, både inom och utanför USAs gränser.”

ISOLDA kommer exklusivt distribuera BOOM i Sverige, Norge, Danmark och Finland. ISOLDA och BOOM kommer jobba tillsammans för att säkerställa att produkterna säljs hos mode-, audio-, sport- och livsstilsfokuserade återförsäljare för att göra BOOMs produkter lättillgängliga för nya kunder.

Om BOOM

BOOM (http://www.boommovement.com) är ett bolag inom Sound United-familjen som tillhandahåller varumärken inom konsumentelektronik. BOOMs audio-produkter är designade för den aktiva personen som enkelt vill njuta och dela med sig av sin musik. Sortimentet består av tåliga och portabla Bluetooth-högtalare samt in ear- och on/over ear-hörlurar. Varje BOOM-produkt är designad för att passa en äventyrlig och aktiv livsstil. born on original motives. Sound Inspires. Be BOOM.

Related links

Emner

  • Friluftsliv

Kategorier

  • consumer products
  • teknikkprodukter
  • nordisk handelshus
  • isolda as
  • boom
  • born on original motives
  • bluetooth
  • hodetelefoner
  • audio
  • speakers
  • waterproof

Isolda er et nordisk handelshus innen teknikkprodukter for forbruksmarkedet samt bedrifts- og kontorprodukter. Vi tilbyr produkter, sortiment, varemerker og konsepter for det nordiske markedet gjennom våre forhandlere.

Consumer Products
Tilbehør for vår moderne livsstil som vi bruker i vår hverdag og som bidrar til et enklere og roligere liv. Vi tilbyr tilbehør for ”de tre skjermene”, mobilen, lesebrettet og datamaskinen.

Business & Office Products
Vi tilbyr og utvikler tjenester og løsninger innen kontortilbehør, forbruk og hjelpemiddel for kontor og bedrifter som bidrar til å gjøre arbeidsdagen deres enklere og mer effektiv.

Kontakter

Øivind Ødegård

Pressekontakt VD Isolda AS Isolda AS +47 23 33 88 80

Anders Lövkvist

Pressekontakt Creative Concept Manager Marketing, Product management, Concepts