Pressemelding -

Isolda – ett nordiskt handelshus för kontor, proffs- och hemanvändare

Från och med den 1 april går Isoldas tidigare systerbolag 2ctrl in som ett fast affärsområde i Isolda AB. Isolda kommer i och med detta att satsa helhjärtat på sina tre affärsområden: Business and Office Products, som fortsatt inriktar sig på skrivarförbrukning, kontorsvaror och datortillbehör. Consumer Products, som erbjuder starka varumärken inom mobiltillbehör och produkter för den aktiva människan, och 2ctrl som riktar sig till den professionella marknaden med produkter och lösningar för fastighetsautomation.

Det nya affärsområdet kommer att drivas på liknande sätt som tidigare men kommer nu kunna erbjuda sina befintliga kunder ett starkare erbjudande under Isoldas vingar.

Förutom ett starkare sortiment kommer 2ctrl nu att erbjuda sina produkter genom Isoldas utvecklade webshop. Mattias Ericsson som är affärsområdeschef på 2ctrl ser väldigt positivt på att 2ctrl går in under Isolda:
- Våra befintliga kunder kommer endast att uppleva fördelar, förutom Isoldas webshop kommer vi också kunna erbjuda en snabb och effektiv kundtjänst och ett centralt beläget hämtlager i Göteborg. Dessutom kommer vi inom kort att presentera en rad nya spännande varumärken och agenturer för dig som gör vårt erbjudande mycket attraktivare och starkare på marknaden.

Isoldas marknadschef Anders Lövkvist säger:
- Med 2ctrl får vi in en teknisk kompetens i bolaget som vi inte haft tillgång till innan. Detta gör att Isolda får större möjligheter att ta in intressanta agenturer som kommer till fördel för alla Isoldas kunder. I och med detta kan vi nu erbjuda en bred och attraktiv portfölj av skrivarförbrukning, kontorsvaror, hemelektronik samt el och hemautomation till både kontor, proffs- och hemanvändare genom våra återförsäljare.

Kontaktpersoner:
Anders Lövkvist, Marknadschef Isolda AB
anders.lovkvist@isolda.se

Mattias Ericsson, Affärsområdeschef 2ctrl
mattias.ericsson@2ctrl.se

Om 2CTRL
2ctrl är en grossist inom fastighetsautomation med inriktning mot KNX och Audio/Video-styrningar. Vår styrka är att vi finns med våra kunder i hela processen från projektering till support efter installation. Våra säljare har bred teknisk kompetens och kan bistå med både förslag på vilken teknik ni skall använda till vilka produkter som passar bäst i just ditt projekt. Våra kunder är alltså allt från arkitekter till konsulter och självklart installatörer. Vi styr mot ett hållbart samhälle.


Emner

  • Livsstil

Kategorier

  • consumer products
  • nordisk handelshus
  • isolda as
  • 2ctrl
  • business and office products

Isolda er et nordisk handelshus innen teknikkprodukter for forbruksmarkedet samt bedrifts- og kontorprodukter. Vi tilbyr produkter, sortiment, varemerker og konsepter for det nordiske markedet gjennom våre forhandlere.

Consumer Products
Tilbehør for vår moderne livsstil som vi bruker i vår hverdag og som bidrar til et enklere og roligere liv. Vi tilbyr tilbehør for ”de tre skjermene”, mobilen, lesebrettet og datamaskinen.

Business & Office Products
Vi tilbyr og utvikler tjenester og løsninger innen kontortilbehør, forbruk og hjelpemiddel for kontor og bedrifter som bidrar til å gjøre arbeidsdagen deres enklere og mer effektiv.

Kontakter

Øivind Ødegård

Pressekontakt VD Isolda AS Isolda AS +47 23 33 88 80

Anders Lövkvist

Pressekontakt Creative Concept Manager Marketing, Product management, Concepts