Pressemelding -

​Tel Aviv er verdens mest hundevennlige by: Har flest hunder pr. innbygger

For første gangen feires Hundens dag rundt om i hele Tel Aviv, som er verdens mest hundevennlige storby. I Tel Aviv har hver syttende person en hund, og dermed er Tel Aviv den byen som har flest hunder pr. innbygger i verden. 


De hundeelskende innbyggerne i Tel Aviv har til sammen over 25 000 hunder. Alle med sin eier, egen chip og hunde-pass. Hundene og eierne deres kan glede seg over å løpe rundt i storbyens 70 offentlige hundeparker, 1.3 hund parker for hver kvadratkilometer, eller på de fine hundestrendene. I Tel Aviv er hunder velkommen nesten overalt, spesielt når man sitter ute på restauranter, kafeer, butikker - og ja hunder har også sin egen gagsorden.


I Tel Aviv Yafo-kommunen legges det stor vekt på hundens velvære

- Byens hundemottak er et hundehjem der de ikke driver med avliving, noe som betyr at ingen friske hunder som kan behandles blir avlivet, heller ikke når hundemottaket er fullt.

- Hjemløse hunder blir behandlet døgnet rundt av byens veterinærer

- Byens dyreverngruppe etterforsker klager på dyreplageri

- Kommunen fortsetter å skape aktiviteter for hunder, forrige måned ble filmen "The Secret Life of Pets" vist for hunder og deres eiere.

9 grunner til å velge Tel Aviv i neste hundeliv:

1.Kafeer og restauranter er hundevennlige

2.Mobile myntautomater der du kan kjøpe hundemat og tilbehør

3.De fleste kontorer er hundevennlige

4.Hunder kan dusjes av i hundevaskeautomater

5.Mer reklame om hundepass enn barnevakt

6.Ben Gurion International Airport har en VIP-lounge med et svømmebasseng for hunder som venter på flytur

7.På fredager har SPCA-dyrehjemmet en adopteringskiosk

8.Hunder som er hjemme kan se på Tel Avivs hundekanal på TV

9.Følg Instagram  #DogsofTelAviv

Related links

Emner

  • Kunst, kultur, underholdning

Opplev det unike Israel – Besøk Tel Aviv, Party- og Beachbyen ved Middelhavet som aldri sover – Streif rundt i fascinerende Jerusalem med sine tre verdensreligioner – Flyt på det helsebringende Dødehavet – Svøm med delfiner og snorkle i Rødehavets korallrev ved Eilat – Gå i Jesus fotspor i det Hellige landet – Vandre i Galilea og Negev öknen med dess utrolige natur.