Gå videre til innhold
D-day for Nye Iveco Daily

Pressemelding -

D-day for Nye Iveco Daily

Nå er det tid for D-Day.

Dette gir alle en sjanse til å prøvekjøre Nye Iveco Daily.

Torsdag 28. august arrangeres D-Day hos alle Iveco-forhandlere i Norge.

- Vi har opplevd en veldig stor interesse for Nye Daily. Nå får folk sjansen til å teste Nye Iveco Daily. Det er som å kjøre en personbil, og vi er overbevist om at dette er fremtidens nyttekjøretøy, sier Rolf Eriksen, salgssjef hos Iveco Norge AS.

Under D-Day kommer fokus til å ligge på prøvekjøring av Nye Iveco Daily. Både nye og gamle kunder vil bli tilbudt mat og drikke, og alle som prøvekjører Nye Daily, får en gave, sier Rolf Eriksen.

Nye Iveco Daily er her med et fullstendig fornyet modellprogram. Tredje generasjon Iveco Daily er bedre enn noen gang, takket være en perfekt blanding av tradisjon og innovasjon:

·  Kjørekomfort i toppklasse

·  Nytt design og nytt interiør

·  Klassens største vareromsvolum – opp til 19,6 m3

·  Høyere nyttelast og klassens beste svingradius

·  Lavere drivstofforbruk – inntil 5%

·  Forbedret laste- og innstigningshøyde

D-Day kan oppleves følgende steder i Norge, mellom kl. 09.00 – 18.00:

Bergen, Bærum, Førde, Karmsund , Kristiansand, Mo i Rana, Oslo, Porsgrunn, Sarpsborg, Skien, Sandnes og Trondheim.


Emner

Kategorier


Iveco er et selskap innenfor CNH Industrial N.V.-konsernet, en globalt ledende aktør innenfor kapitalvaresektoren og som er notert på New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) og på den italienske børsen Mercato Telematico Azionario (MI:CNHI). Iveco utvikler og produserer et bredt utvalg av lette, mellomtunge og tunge nyttekjøretøy, anleggsmaskiner, busser for by- og linjetrafikk samt brannbiler, terrengbiler, kjøretøy for det militære og sivilforsvaret, ved hjelp av de de mest moderne teknologier. Iveco har 27.000 medarbeidere i 160 land, samt ca. 5.000 salgskontorer og verksteder, hvilket garanterer teknisk support hvor som helst i verden.

Velkommen til IVECO Norge AS!

IVECO er et selskap i Iveco Group N.V. (MI: IVG). IVECO utvikler, produserer og markedsfører et komplett program av lette, mellomtunge og tunge nyttekjøretøy, offroad lastebiler og andre kjøretøy for offroad anvendelse.

IVECO Norge AS
Holmaveien 50
1339 Vøyenenga
Norge
Besøk våre andre nyhetsrom