Gå videre til innhold
Stor forandring med liten innsats!

Blogginnlegg -

Stor forandring med liten innsats!

Stor forandring med liten innsats!

Drømmer du om litt forandring i hjemmet, kan kanskje disse tipsene gi deg inspirasjon til å sette i gang! Har du ikke tid eller lyst vil gå i gang med omfattende oppussingsprosjekter, er det godt å vite at små grep kan gjøre underverker. Det er så lite som skal til for å få en ny opplevelse av et rom! Jotuns faste stylist, Jannicke Kråkvik, deler her smarte tips som kan løfte hjemmet i en fei.

1. Mal om! Mye er gjort på en kveld.

Husk at hvis du ønsker en rask forandring, så er det å male det enkleste du kan gjøre! Ikke vær så redd for å bytte farge. Du kan jo bare male over hvis du ombestemmer deg. Maling er det som gir størst forandring med minst innsats. Det er utrolig hvor stor forandring et malingstrøk kan gi.

2. Se gjennom det du har før du kjøper noe nytt.

Hvis du skal fornye hjemmet ditt, start med å gå gjennom det du har! Kanskje har du noen gamle ting som bare kan fornyes? En ommøblering gir også en rask forandring.

3. Ikke glem belysningen!

Stemningsbelysning og flere lyspunkter er viktigere enn downlights. Alt for mange bruker downlights der det burde vært smålamper. Selv om man har dimmere, så er det mange som glemmer å dimme – og flomlys er sjelden stemningsskapende.

4. Less is more.

Ikke ha for mange bilder på veggene dine. Den største luksus i et hjem er en naken vegg.

5. Bytt rom

Bytte om rom kan være morsomt og gir en rask forandring. Har du for eksempel spisestue, så bytt plass på denne og stuen. Eller la kontoret bli soverom og vice versa.

6. Samle småtingene – lag stilleben.
Sett småting sammen i grupper og la dem fungere som dekorasjoner i hjemmet. Lag såkalte stilleben; sett ting sammen til små kunstverk. Det er mye riktigere for interiøret at du samler ting sammen enn at det er småting over alt. Da fremstår det fort som rot. Det er viktig å få noen pauser, noen steder det ikke er noen ting også.

Emner

Kategorier

Kontakter

Barbro Thormodsrud Volleng

Barbro Thormodsrud Volleng

Brand Manager Exterior - Jotun Decorative Paints Norway Pressekontakt for Jotuns dekorative malinger. (For andre pressesaker: se profilen Jotunkonsernet på MyNewsdesk) +47 41437076

Jotun. Til kjente landemerker og ditt hjem.

Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Holmenkollen - eller Burj Khalifa.
Jotun - Til kjente landemerker og ditt hjem.

Jotun A/S
Hystadveien 167
3202 Sandefjord
Norge