Pressemelding -

Kärcher lanserer ny høytrykkspistol til profesjonelle høytrykksvaskere

Oslo, desember 2016 – 1. januar kommer Kärcher med en høytrykkspistol med helt nytt design til sine profesjonelle varmt- og kaldtvannsvaskere. Å arbeide med høytrykksvaskere kan være fysisk krevende, og derfor er ergonomi viktig. På tradisjonelle høytrykkspistoler må en trykke og holde inne avtrekkeren mens en arbeider. Dette kan føre til smerter i hendene og en dårlig arbeidsstilling, noe som ikke er ideelt med tanke på HMS og slitasjeskader. Omfattende rengjøring er vanskelig uten å ta hyppige pauser eller å bytte på arbeidet.

Vår EASY!Force-teknologi endrer dette en gang for alle. Nå trenger du bare å trykke på avtrekkeren én gang for å frigjøre trykket, så du slipper å klemme avtrekkeren inn mens du arbeider. Dette skyldes at vanntrykket i pistolen holder avtrekkeren inne så lenge den hviler i hånden på brukeren. Slipper du avtrekkeren, skrur høytrykkspistolen seg umiddelbart av. Dette gjør at brukerne kan arbeide lengre av gangen, og reduserer muligheten for utmattelse og slitasje i armene. Med den nye høytrykkspistolen sparer du også 80 % mer tid ved montering, tilkobling og bytting av tilbehør. Den har også fem ganger lengre levetid enn tradisjonelle høytrykkspistoler, og den keramiske ventilen i pistolen gir en trygghet og sikkerhet som overgår konkurrentene.

Vårt EASY!Lock system kombinerer fordelene til en hurtigkobling med en skrueforbindelse. Den nye pistolen kan kobles til eksisterende høytrykksvaskere ved bruk av adaptere med nye gjenger. Med vårt nye system får du mer tid til selve arbeidet - eller til andre viktige ting.

Related links

Emner

  • Jordbruk, landbruk, fiskeri

Kategorier

  • renhold
  • rengjøring
  • kärcher
  • innovasjon
  • høytrykksvasker

Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet inneholder produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. Våre viktigste produktgrupper er høytrykksvaskere, industrielle vaskesystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Les mer om Kärcher Norge på våre hjemmsider.