Pressemelding -

Kärcher leverer bilvaskeanlegg til Møller Bil Kalbakken

I juni i år leverte Kärcher et komplett bilvaskeanlegg til Møller Bil Kalbakken i Oslo, som en del av et større rehabiliteringsprosjekt hos Møller. Vaskeanlegget brukes bl.a. til rengjøring av verkstedbiler og leiebiler.

Kärcher har levert en kundetilpasset versjon av et CB 3 Bilvaskeanlegg som har kapasitet til å vaske personbiler og varebiler med en høyde opp til 2,8 meter. Automatvasken er satt opp med forvask, skumvask, felgvask, varmvoks/ kaldvoks og skumpolish. I tillegg er det montert et manuelt anlegg med forvask, skumlegging og høytrykksvask for rengjøring av motorrom, matter og annet. Vaskeanlegget har Kärchers patenterte hjulvaskesystem RAW 2.0 med tredelt aksialt opphengt børstesystem med aksialt innebygget høytrykkssystem som spyler av/ vasker dekk og felger i én operasjon. Løsningen har også Kärchers nye styringssystem med mulighet for å velge antall avspylinger foran og bak på kjøretøyet. Det er satt opp med 100 bars pumper med Kärchers patenterte Power Nozzles som gir mer presis spyling. Betalingssystem med strekkode og internt kort er montert for enkel og sikker betalingsløsning. Anlegget har også en tredelt oscillerende underspyler for grundig rengjøring av kjøretøyenes understell. “En underspyler er en god investering da veiene i Norge saltes med ca. 87 kg salt per bil per år”, sier kategoriansvarlig for bilvask hos Kärcher, Jan Terje Nikolaisen.

Kärcher har foretatt alt fra planlegging og prosjektering til selve montering og installasjon av anlegget hos Møller Bil, og kategoriansvarlig Jan Terje Nikolaisen, prosjekteringsansvarlig Bjørn Gunnar Brodersen og 2 teknikere har vært involvert i prosessen. I tillegg kommer oppfølging og vedlikeholdsservice i tiden fremover. “Anlegget har vært i drift i ca. 3 måneder og vi er kjempefornøyde med alt fra selve løsningen til samarbeidet og oppfølgingen fra Kärcher”, sier en svært begeistret Oddbjørn Solbakken hos Møller. “Å få alt fra én leverandør er kostnadsbesparende, effektivt og veldig praktisk for oss. Det har vært en god investering, og vi kan trygt anbefale en slik skreddersydd løsning”, avslutter han. Kärcher har også levert rengjøringssystemer til vask av verkstedgulv, avspylingsanlegg og høytrykksanlegg med trykkregulering på brukersted og sentralanlegg for kjemipåføring til Møller.

Kärcher er en solid leverandør av komplette rengjøringsløsninger for bl.a. autobransjen, og leverer skreddersydde løsninger, maskiner, tilbehør, rengjøringsmidler, service m.m. For mer informasjon om denne løsningen eller Kärcher Bilvask, kontakt kategoriansvarlig Jan Terje Nikolaisen.

Related links

Emner

  • Teknologi, allment

Kategorier

  • bilrengjøring
  • bilvask
  • høytrykksspyler
  • høytrykksvasker
  • innovasjon
  • kärcher
  • rengjøring
  • renhold

Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet inneholder produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. Våre viktigste produktgrupper er høytrykksvaskere, industrielle vaskesystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Les mer om Kärcher Norge på våre hjemmsider.

Relatert innhold