Pressemelding -

Kärchers nye gulvvaskemaskiner: B 200 R og B 300 RI

Oslo, mars 2017 – Kärcher utvider sitt sortiment av sitte-på-gulvvaskemaskiner med B 200 R og

B 300 RI. B 200 R er en ny toppmodell i sin klasse i markedet, og er ideell for bruk på kjøpesentre, industri, logistikk, transport, varehandel og offentlige anlegg. Maskinen kommer med ulike gummibelegg for bak- og forhjulene. Bakhjulene er laget med non-slip belegg for at maskinen skal beholde stø kurs, selv på våte eller glatte gulv, mens forhjulene består av en ny type slitesterkt materiale som øker veigrepet og hastigheten på maskinen. Maskinen kan brukes på hellinger opp til 15 %, for eksempel i parkeringshus med flere etasjer.

B 300 RI er den første gulvvaskemaskinen fra Kärcher noensinne med diesel eller LPG-motor, som gjør rengjøring av store arealer mulig uten å være avhengig av batterilevetid. Maskinen har to sidebørster, en maksimal arbeidsbredde på 1755 mm og en ferskvannstank på 300 liter. Sammen med våtrengjøring av gulv i bygninger, kan B 300 RI også feie utearealer som parkeringsplasser ved behov. Kommer enkelt til rundt hindringer som fortauskanter eller tett inntil gjenstander.

Related links

Emner

  • Teknologi, allment

Kategorier

  • gulvvaskemaskin
  • rengjøring
  • renhold
  • kärcher
  • gulvvask

Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet inneholder produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. Våre viktigste produktgrupper er høytrykksvaskere, industrielle vaskesystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Les mer om Kärcher Norge på våre hjemmsider.