Pressemelding -

Kärcher med oppgradering av høytrykkspylere

Oslo, mai 2017 – Vi har lansert en oppgradert serie med høytrykkspylere, med nye funksjoner og fordeler. De nye modellene i Full Control Plus sortimentet leveres med innovativ Flex-slange som ikke kveiler seg, og kommer både med og uten slangetrommel. Maskinene er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra våre sluttkunder på tidligere modeller.

Vanntrykket og doseringen av rengjøringsmiddel justeres enkelt med +/- knappene på pistolen med tommelen, og LCD-skjermen viser valgt innstilling til enhver tid. Den nye spraylansen (3-i-1 MultiJet) gjør at du enkelt kan bytte dyse uten å endre lanse. Det eneste du trenger å gjøre er å vri for å endre mellom innstillingene. De selvforklarende symbolene på spraylansen gjør at det er enkelt å velge riktig innstilling for enhver rengjøringsoppgave.

Som alle Kärcher høytrykkspylere i mellom- og toppklassen, er de nye modellene i Full Control Plus serien også utstyrt med en vannkjølt motor. Dette garanterer høy ytelse og holdbarhet av maskinene. 

Related links

Emner

  • Hobby

Kategorier

  • renhold
  • rengjøring
  • kärcher
  • innovasjon
  • høytrykksspyler

Kärcher er verdens ledende produsent av rengjøringssystemer, og sortimentet inneholder produkter til bruk i private husholdninger, profesjonell rengjøring, næringsliv, håndverk og industri. Våre viktigste produktgrupper er høytrykksvaskere, industrielle vaskesystemer, gulvvaskemaskiner og feiemaskiner. Les mer om Kärcher Norge på våre hjemmsider.