Pressemelding -

KC Light lanseres i Norge

KC Light lanseres i Norge

I tråd med en verden i positiv forandring med fokus på bærekraft, kostnadsreduksjon, energieffektivitet og miljø lanserer KC Light sitt brede sortiment på det norske markedet. KC Light er en aktør med en betydelig fartstid i Danmark hvor de har gjort seg gjeldende som den aktøren det lønner seg for grossister, elektroinstallatører og utbyggere å samarbeide med.

Prosjektmarkedet

KC Light har fokus på prosjektmarkedet innen belysning og belysningsstyring gjennom egne KC Light produkter og en rekke distribusjonsavtaler leverer vi det kunden ønsker til rett pris, vi gjør gjerne hele prosjekteringsjobben for deg.

Kostnadsbesparende

KC Light er fortsatt et relativt lite selskap med lave interne kostnader, dette kommer kundene til gode i form av reduserte kostnader og personlig service. For byggherre betyr dette at prosjekter kan realiseres med den seneste teknologien og til en betydelig lavere pris en tidligere. Installatøren har fordelen av å kunne tilby en løsning som er særdeles konkurransedyktig noe som igjen fører til at de har større mulighet for å vinne prosjekter og beholde sine kunder.

LED lys

KC Light leverer LED belysning av alle typer, dette fører til lave vedlikehold og driftskostnader og er et viktig ledd i en bærekraftig fremtid. Tiden da lysrør måtte anskaffes og vaktmesteren måtte benytte tid til å skifte disse er definitivt over med profesjonelle LED armaturer som ikke koster vesentlig mer en de tradisjonelle lysrør armaturene. Å levere et bygg i dag uten LED belysning er ingen god løsning.

Lys-styring

KC Light leverer lys-styring fra den innovative pioneren B.E.G i Tyskland. B.E.G er kjent som originalen innen lys-styring og kan tilby markedsledende priser og den mest komplette løsningene. Energibesparelsen blir maksimal med dagslysstyring fra B.E.G.

Miljøfokus

Dette er viktigere en noen gang og selvsagt noe som skal på alle agendaer når vi skriver 2016. Med LED belysning og lys-styring fra KC Light garanteres det at miljøet blir tatt hånd om på beste måte.

Det interne miljø

Noe som opptar KC Light er det interne miljøet. Ofte leverer de løsninger for kommersielle bygninger hvor mennesker benytter store deler av sin tid i arbeid og sosial omgang. Lys er en del av miljøet og kanskje det viktigste for trivsel i hverdagen. Feil belysning er en stor belastning for brukerne og fører til dårlig arbeidsmiljø, hodepine og dårlig humør. Vi fokuserer på dette slik at vi sammen kan skape en optimal atmosfære for glede, gode stunder, arbeid og sosialt samvær.

Hva står vi for

”Vi bryr oss om menneskene som er involvert enten de sitter på vår side av bordet, eller den andre. Vi lover herved å være rettferdige, greie og samarbeidende i alle ledd.”

Martin Bokerød Hansen

Partner / Daglig leder

Kontaktopplysninger

KC Light Norge AS

Grini Næringspark 4B

1361 Østerås

Kontaktperson: Martin Bokerød Hansen

Telefon: 95250862

Mail: Presse@kclight.no

Web: www.kclight.no

Related links

Emner

  • Bygg, eiendom

Kategorier

  • lamper
  • armaturer
  • automatisering
  • detektorer
  • lysstyring
  • elektro
  • prosjeter
  • belysning
  • lys

KC Light er en bedrift som leverer belysningsutstyr for prosjekt og hjemmemarkedet. Vårt fokus er på produkter av høy kvalitet, miljø, design og kostnader.

Dette står vi for

”Vi bryr oss om menneskene som er involvert enten de sitter på vår side av bordet, eller den andre. Vi lover herved å være rettferdige, greie og samarbeidende i alle ledd.”

Martin Bokerød Hansen

Partner / Daglig leder