Pressemelding -

Sommerens vakre bikinier og badedrakter!

Gå sommeren i møte med lekkert badetøy! Den nye badetøyskolleksjonen fra Klingel byr på alt fra dyremønster til blomsterprint.
Og det beste av alt, badetøyet kommer i alle tenkelige varianter og størrelser.

Klingel byr på flotte badedrakter, bikinier og tankinier for enhver smak og fasong.
Felles for de fleste modellene er at de har formende fôr, lett vattering og støttebånd under bysten, noe som gjør de både behagelige og flatterende. Mange modeller har også brede, avlastende skulderstropper.

– Å føle seg fin og bekvem er minst like viktig på stranden som i andre sammenhenger. Det er først når man gjør det, at man kan nyte sol og bad, sier Cornelia Broqvist, PR- og markedssjef hos Klingel.

Er man usikker på hvilken modell man skal velge, finnes en detaljert bademoteguide i nettbutikken på www.klingel.no.
Trendtemaet animal print finnes i alt fra heldekkende mønstre i knallfarger, til diskré detaljer som f.eks. leopardmønster ved utringningen.
For soltilbedere finnes også denne sesongen de populære badedraktene fra Schwab, som slipper solstrålene igjennom. Selvfølgelig i nye, oppdaterte modeller med mønstermiks og leoparddetaljer.
En nyhet er badedraktene fra Sunflair med Lycra Xtralife-fibrer som gjør badedrakten opptil ti ganger mer bestandig mot klor enn vanlig elastan.

Related links

Emner

  • Mote

Kategorier

  • ss17
  • bademote2017

Klingel – europeisk mote for voksne

Vi i Klingel vet at stil handler mer om passform enn figur. Derfor har vi spesialisert oss på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet uten at det går på bekostning av kvalitet, funksjon eller design. Hos oss finner du dame- og herreklær, sko, smykker og accessoirer, samt interiørartikler. All handel foregår via postordre, katalog eller i nettbutikken www.klingel.no.

I Norge selges og markedsføres Klingel av K-Mail Order Norge AS, et datterselskap til det tyske motekonsernet K-Mail Order GmbH & Co. KG. Firmaet ble grunnlagt i 1920 og er Tysklands nest største aktør i bransjen. Klingels produkter blir solgt i 11 europeiske land. Mer informasjon om oss og vårt sortiment finner du på www.klingel.no. Følg oss gjerne på Facebook!

Kontakter

Maja Gustafsson

Pressekontakt PR-ansvarig PR 073-416 65 95