Pressemelding -

Redningen til slitne småbarnsforeldre

Er du en av dem som må kjøre en biltur for å få babyen til å sovne? Fortvil ikke for redningen er kommet. 4moms mamaRoo simulere bilturen din hjemme i stua.

- 4moms mamaRoo er en vibrerende vippestol som imiterer de fem bevegelsene biltur, kenguru, huske i tre, vugge og hav, sier Line Byberg Høienholm, kategoridirektør for hjem & fritid i Komplett. Vi har nylig lansert barneutstyr, og tilbyr nå et bredt utvalg av produkter for nybakte foreldre.

- Denne vippestolen har skapt oppmerksomhet blant slitne småbarnsforeldre. Vippestolen skal selvfølgelig ikke erstatte den kjærlige kosen med barna, men i perioder der det rett og slett blir for mye kan vippestolen være en kjærkommen redning, sier Høienholm.

4moms mamaRoo vippestol kommer med fem hastigheter og bevegelse og lyd kontrolleres med en egen app, samt bluetooth. Setehellingen er justerbar, det er fire innebygde lyder og den har MP3-kontakt for avspilling av den musikken man måtte ønske. Vippestolen kommer også med avtakbare og vendbare leker, maskinvaskbart setetrekk, samt vekselsstrømadapter slik at det ikke er behov for batterier.

Related links

Emner

  • Teknologi, allment

Kategorier

  • vippestol
  • barneutstyr
  • netthandel
  • komplett.no

Om Komplett Group

Komplett Group er Nordens største netthandelsaktør med totalt 15 nettbutikker. Komplett Group hadde i 2014 en samlet omsetning på 6,7 milliarder norske kroner. Hovedkontoret ligger i Sandefjord og konsernet har 700 ansatte. Les mer på Komplettgroup.com