Pressemelding -

PromikBook och Lessmore inleder strategiskt samarbete

PromikBook, www.promikbook.com arbetar med att utveckla molntjänster inom ekonomisk administration och har idag cirka 15 000 användare. PromikBook utvecklar och erbjuder lösningar för bokföring, fakturering, rapportering, företagsanalys, budgetering och dokumenthantering.

Både PromikBook och Lessmore ligger i framkant när det gäller moderna system för företag inom SME segmentet (upp till 50 anställda) och delar visionen om en väsentligt enklare papperslös administration som möjliggör större fokus på kärnverksamheten för användaren.

Första steget i samarbetet är att PromikBook kommer att erbjuda paketlösningar till användare av Lessmores tjänster och att Lessmore kommer att erbjuda tjänster ur sitt sortiment till PromikBooks användare.

Lessmore kommer också att aktivt sälja PromikBooks olika paket och tilläggstjänster via telemarketing och webbaserade marknadsaktiviteter. 

”Vi har sökt ett företag som erbjuder moderna lösningar inom fakturering och bokföring. Det finns en mängd processer som kan förbättras för det mindre och medelstora företaget. Dessa är våra kunder idag. PromikBook tänker på ett rätt sätt” säger Fredrik Kilenius, VD för Lessmore AB. 

”Lessmore är ett modernt företag som tänker i automatiserade processer. De hjälper företaget konkret till bättre ekonomi. Därför är det mycket spännande att starta ett samarbete med Lessmore. Båda företagens tjänster skapar bättre ekonomi för våra kunder.” säger Hans Orre, VD för PromikBook AB. 

Örebro 2014-09-04

Fredrik Kilenius


För ytterligare information kontakta;

VD Hans Orre  VD PromikBook AB (publ)  +46 (0)709 74 78 88

Fredrik Kilenius VD Lessmore  +46 (0)70 206 28 20


Related links

Emner

  • Entreprenørskap

Kategorier

  • sme
  • visma advantage
  • samköp
  • rabatter
  • småföretag
  • företag

Med den samlade kraften av 35.000 företagsmedlemmar upphandlar Lessmore till samma villkor och priser som de stora företagen har. På så sätt kan även små företag få lika bra system och priser.