Pressemelding -

20 års jubileum og ny logo for Miba

Som følge av at 20 år har gått har Miba AS utviklet en ny logo. –Den skal ta i bruk elementer av den gamle logoen, men også vise at Miba er i utvikling og framtidsrettet, forteller Smidesang.

Nytt bygg

20 års jubileet blir spennende for Miba AS. Bedriften flytter inn i nytt bygg i februar, med lager og kontor samlet under ett tak. – Vi håper dette vil være med å skape en bedre logistikk og effektivitet i vår hverdag, sier Einar Smidesang, markedssjef i Miba. – Å få alt under ett tak gjør at man får bedre kommunikasjon mellom ordreavdeling og lager, og vi håper dette skal gjøre at vi blir enda bedre på lagerstyring og innkjøpsplanlegging.

Nytt satsningsområde: Varmepumper for VVS bransjen

Bygget vil også inneholde siste nytt innen varmepumpeløsninger for næringsbygg – og vil fungere som et showroom for forhandlere og potensielle kunder. –Her vil våre forhandlere ha et perfekt referansebygg for potensielle kunder på VRF systemer og avanserte varmepumpeløsninger, forteller Smidesang. Dette er et satsningsområde for Miba inn i 2011. Mitsubishi Electric har systemer som er meget interessante for VVS bransjen, og Miba har tenkt å vise seg godt frem der i tiden fremover.

Stor vekst i Miba AS

Miba AS har gått fra en omsetning på 17 millioner i 2006 til en omsetning på ca 180 millioner i 2011. - En 10-dobling på så kort tid har vært utfordrende, spennende, morsomt og ikke minst krevende, sier Smidesang. Miba har som følge av dette blitt Gasellebedrift i Dagens Næringsliv de siste 4 årene på rad. Veksten gjør også at de er en av de største importørene av varmepumper i Norge.

Forhandlernett og samarbeidspartnere

Over 450 autoriserte forhandlere på landsbasis er med og selger Mitsubishi Electric varmepumper fra Miba. – Vi har fått utrolig mange flinke forhandlere, og all ære til de som gjør en slik innsats for å selge Mitsubishi Electric, avslutter Smidesang. Han kan også fortelle at Miba søker nye forhandlere på luft til vann varmepumper.

Informasjon:

Kontaktpersoner pressemelding:

Einar Smidesang              Markedssjef 48 89 19 37 einar@miba.no

Bildemateriale:
Last ned ZIP versjon


Emner

  • Miljø, energi

Kategorier

  • miba ny logo
  • gasellebedrift
  • gaselleplassering
  • miba
  • mitsubishi electric
  • varmepumpeleverandører
  • varmepumpe

Kontakter

Øystein Brenna

Pressekontakt Salgsdirektør 901 18 576

Tommy Nilsen

Pressekontakt Markedssjef 90 75 16 50

Jakob Eide

Pressekontakt Salgsingeniør og produktansvarlig MEHITS/Climaveneta 97 05 00 40