Nyhet -

Nettrakett søker lærling i mediegrafikerfaget

Nettrakett er godkjent av Nordland fylkeskommune som lærerbedrift i mediegrafikerfaget. Vi har nå åpning for en lærling som har interesse for vårt fagfelt.

Om stillingen:

En mediegrafiker jobber med utforming og produksjon av visuell kommunikasjon, grafisk design og produksjon, og skal sørge for at budskapet er lett forståelig for mottakeren.

Vanlige arbeidsoppgaver er design og produksjon av annonser, plakater, brosjyrer og annen visuell kommunikasjon og emballasje. Det kan også være design og produksjon av bøker, magasiner, tidsskrifter, webdesign og andre digitale flater. Som mediegrafiker må du ha god kunnskap om ulike analoge og digitale medier. Du må ha god forståelse for hvordan det visuelle uttrykket virker på mottakeren.

Mediegrafikere jobber i mange ulike grafiske bedrifter. Du finner mediegrafikere i reklame- og designbyråer, aviser, trykkerier, multimedieselskaper, TV- og produksjonsselskaper, internettbedrifter og i andre bedrifters medie- og informasjonsavdelinger.

Når det kommer til design jobber vi blant annet med trykksaker, logodesign, webdesign, emballasjedesign, annonseutforming, illustrasjoner og infografikker.

Som lærling hos oss får du delta i en mengde ulike kundeoppdrag. Har du interesser innenfor andre felt som hører inn under medier og kommunikasjon, markedsføring eller programmering ikke nevnt over, har vi likevel mye og variert kunnskap å dele med deg.

Faglig leder for mediegrafikerfaget er Line S. Johansen.

Vi ser fram til å høre fra deg!

Søknad:

Om Nettrakett virker som en spennende bedrift, send oss en søknad hvor du forteller om deg selv og dine framtidstanker. Legg ved eksempler på relevant arbeid du har utført innenfor feltet. Få med i din søknad hvorfor akkurat du bør bli lærling i mediegrafikerfaget i Team Nettrakett.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Line S. Johansen på telefon 957 65 491. Søknad sendes til line@nettrakett.no.

Vi tilbyr:

  • Varierende arbeidsdager med stadig nye og spennende prosjekter.
  • Svært gode utviklingsmuligheter.
  • Lærlinglønn.
  • Fleksibel arbeidstid, arbeidssted og ferier.
  • Omgivelser bestående av Norges vakreste natur, frisk luft og svært lite kø.

Se andre ledige stillinger

Emner

  • Bedrifter, allment

Kontakter

Line Suhr Johansen

Pressekontakt Daglig leder 957 65 491

Relatert innhold