Pressemelding -

Er du sikker på at dine ansatte kan jobben sin?

Med NextComs salgsverktøy setter du enkelt opp tester som trener opp nyansatte i både salgssystemet og i dine produkter. Når sertifiseringen av en medarbeider er i boks, får han lov til å gå videre til nye oppgaver.

I tillegg til sertifisering, gir verktøyet deg muligheten til å kjøre treningsøkter for å utvikle staben videre. Det gjør du for eksempel ved at en medarbeider lytter på samtaler andre har med kunder i sanntid.

For å etablere realistiske mål for hver enkelt medarbeider, kan du sette individuelt tilpassede krav i systemet. Du kan også sette mål for en gruppe eller en hel avdeling.

Medarbeideren vil alltid ha oversikt over alle krav og mål i form av et søylediagram med farger på kundekortet. Derfor vet han alltid hvordan han eller teamet ligger an. Dette er et effektivt salgsfremmende tiltak for de fleste bedrifter. 

NextComs salgssystem gir deg muligheten til å utforme utallige former for konkurranser, for eksempel mellom avdelinger i bedriften.

Emner

  • Data, telekom, IT

Om NextCom Evolution.

IT-bedriften NextCom Evolution ble etablert i Sandefjord 2006 av Thomas Wolf og Steinar Talmoen. NextComs produkt er et egenutviklet intelligent, sky-basert forretningssystem for kundehåndtering (CRM).

Kontakter

Thomas Wolf

Pressekontakt CEO +47 40 82 50 00

Relatert innhold