Pressemelding -

Hvordan ville du likt å selv kontrollere hvor varme hender du ønsker?

Håndvarmere for engangsbruk har lenge vært den typiske tilnærmingen for personer som er plaget med kalde hender, men med ThermaCELL hånd-og lommevarmere får du et produkt med en helt ny dimensjon. ThermaCELL sine nye varmepakninger er oppladbare og designet for å brukes sammen med vinterbekledning. Varmeelementene kan gjøre ethvert lite rom på kroppen, som lommer, votter eller hansker, til et koselig fristed for frosne fingre.

Hvordan de virker

ThermaCELL varmeelementer drives av et oppladbart lithium-ion-polymer batteri. Ved oppladning kobler du micro USB-porten på toppen av enheten til laderen, og lader i ca. 4 timer. Tre ulike varmeinnstillinger sikrer at du får en jevn varme i opptil 6 timer per ladning og reguleres av en knapp nederst på varmeelementet. Velg så temperaturen som er riktig for deg: Low (41 ° C); Med (43 ° C); Høy (46 ° C). Varmeelementene kan også skrus av/på via en knapp på elementet dersom du ønsker å spare strøm.

Bygget for å vare

Innsiden av varmeelementene er foret med et holdbart mykt stoff som gir en behagelig brukeropplevelse. Baksiden er laget av støtsikkert termoplastisk elastomer som er lett å gripe rundt. Varmeelementene er tilgjengelig i to ulike størrelser - håndvarmerne (små) og lommevarmer (stor).

For ytterligere informasjon, kontakt:

Geirr Sethre, forretningsutvikler Noragent AS, telefon 95927501, E-post: geirr@noragent.no

Related links

Emner

  • Arbeidsliv

Kategorier

  • varme hender
  • heat packs
  • varmeelementer
  • kald på hendene

Eier av varemerket Myggolf og distributør av Mosquito Magnet®, ThermaCell®, Victor®, Swissinno®, Trix® og Hot-Table®. Produktene selges gjennom en rekke forhandlere i hele Norge. Noragent har fem ganger blitt utnevnt til Gasellebedrift av Dagens Næringsliv og er regelmessig omtalt i mediene for sine innovative og effektive produkter. Vår forretningsidé er å utvikle, foredle og distribuere produkter med kvalitet, service og forbrukeren i sentrum.

Kontakter

Lene Horn Nilsen

Pressekontakt PR-ansvarlig PR 97 40 41 36

Relatert innhold