Pressemelding -

Nordisk E-handelssertifisering innfører gratis kjøpsbeskyttelse i Norge, Sverige og Danmark

Sertifisert E-handel

Sertifisert E-handel er en kvalitets- og trygghetsmerking for e-butikker. Vi ble grunnlagt i 2007 for å tilby Sveriges første e-handelssertifisering og har siden vært både mønsterdannende og en pådriver for sertifisering av e-handel. For tiden er over 700 e-butikker sertifiserte.

Nordisk E-handelssertifisering

Sertifiseringen har nylig blitt utvidet mot det nordiske markedet. I første omgang tar vi imot forespørsler og godkjenner butikker også i Norge og Danmark.

Sertifiseringen er tilrettelagt for alle de nordiske landene, i likhet med mange av våre kunders e-butikker. Merking, sertifisering og informasjon til forbrukerne er nå tilgjengelig på svensk, norsk, dansk og engelsk.

Merking og sertifisering kan velges slik at den passer til butikkens ulike språk- og landstilpassede versjoner, mens den besøkende når som helst enkelt kan velge å endre språk for all informasjon om sertifiseringen.

Hvordan fungerer sertifiseringen?

En butikk som får alvorlige eller tilbakevendende klager, og der kunden ikke får oppreisning eller erstatning, vil få sin sertifisering opphevet. På denne måten sikres det at en e-butikk som er godkjent Sertifisert E-handel er trygg å handle i så lenge forbrukeren ser etiketten med dagens dato, og rapporten som vises når man trykker på merket.

Merkingen kan fjernes (tilbakekalles) fra e-butikken av oss med umiddelbar virkning, noe som innebærer at forbrukeren ved hver kjøpsmulighet kan se at en uavhengig part bekrefter at sertifiseringskravene er oppfylt.

Automatisk kjøpsbeskyttelse

Det er trygt å handle i en e-butikk som er godkjent Sertifisert E-handel. Vi innfører derfor en kjøpsbeskyttelse for alle som handler i sertifiserte e-butikker. Kjøpsbeskyttelsen betyr at kjøperen får pengene tilbake hvis noe går galt.Kjøpsbeskyttelsen gjelder inntil kr 10 000 kroner pr. kjøp, den inngår automatisk og er gratis.

En kunde kan fra enhver sertifisert butikk sende en klage til oss. Kunden har kanskje ikke mottatt varene de har bestilt, eller til avtalt tid. Det kan også være snakk om feil produkt eller feil produkt, eller det kan være problemer med å komme i kontakt med e-butikken for å få informasjon eller hjelp.

Når vi behandler klager megler vi daglig mellom forbrukere og e-forhandlere. De aller fleste klagene er enkle misforståelser som ordnes allerede samme dag. Vi klarer nesten alltid å megle i klager til begge parters tilfredshet.

Når dette ikke lykkes, virker vår kjøpsbeskyttelse og gir deg penger tilbake inntil kr 10 000 pr. kjøp.

Kjøpsbeskyttelsen er automatisk og gratis for de som handler i sertifiserte e-butikker.

Slik hjelper vi e-forhandlere

For forbrukerne betyr sertifiseringen en trygghet som bidrar til at de bestiller hos akkurat dere. Som e-forhandler betyr dette økt kundetillit og dermed flere bestillinger. Erfaringer fra våre sertifiserte e-forhandlere viser at en sertifisering dels fører til at flere besøkende blir kunder (øker konverteringen) og dels fører til høyere omsetning per kunde.

Related links

Emner

  • Detaljhandel

Kategorier

  • webshop
  • norden
  • e-handel
  • netthandel
  • trygg
  • sikker
  • sertifisering
  • merking
  • e-butikk

Nordisk E-handelssertifisering er en ideell organisasjon, grunnlagt i 2007, som arbeider for en så trygg og sikker e-handel mulig for forbrukere av varer og tjenester på Internett. Dette gjør vi først og fremst gjennom en kvalitetsmerking for e-forhandlere og nettbutikker som er utarbeidet av foreningen.

www.ehandelssertifisering.no