Nyhet -

Fartsfylt avslutning på VM i Hafjell

Det var fantastisk stemning og masse folk under utforfinalene på siste dag av VM i Hafjell. I eliteklassen ble det britisk seier i både kvinne- og herreklassen, men flere av de norske utøverne presterte også godt.

Anita Ager-Wick tok det beste norske plasseringen i dag med en solid 10. plass i kvinneklassen. Ager-Wick har prestert bra under World Cup i Hafjell tidligere, og beviste nok en gang at hun er blant de beste kvinnelige utforsyklistene.

Sandviken best i herreklassen

Blant herrene var Lars Vatnebryn Sandviken som ble beste norske på en 32. plass.

-Jeg er egentlig godt fornøyd, selv om målet var topp 30. Jeg fikk til det «runet» jeg ville, og da må jeg være fornøyd, sa Sandviken etter målgang.

Morro med VM på hjemmebane

Med flere tusen tilskuere langs med løypen, var det naturlig nok ekstra morsomt å være nordmann på hjemmebane i dag.

-Det var utrolig fett å kjøre. Masse folk og god stemning langs løypen. Jeg kjørte dessverre ut litt i Råbølstien, men ellers gikk det veldig bra, sa Terje Nylende som endte på 55. plass.

Noen plasser lenger frem kom Isak Leivsson. Han har slitt med et rukket kragebein den siste tiden, men kjørte til tross for skadeproblemene inn til en imponerende 37. plass.

-Jeg fikk ut det jeg var god for i dag. Det fungerte greit med kragebeinet, men det har hemmet meg litt i forberedelsene til mesterskapet. Jeg er uansett fornøyd med det jeg fikk til, selv om jeg gjerne skulle være et par sekunder raskere, sa Leivsson etter rittet.

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres.