Nyhet -

Oslo Sportslager - Rye Terrengsykkelfestival dag 1

Oslo Sportslager – Rye Terrengsykkelfestival ble innledet fredag kveld i nydelig mai vær. Mange forventningsfulle ryttere stilte til start på helgens første av tre etapper.

Klassen senior herre ble vunnet av svenske Emil Linde fra Gävle CA. Han syklet dagens løype på 0:29:54,6. Andreplassen gikk til Fredrik Haraldseth fra Bærum OCK, 16,9 sekunder bak vinneren. Tredjeplassen tok Audun Øverby Hanssen fra Romeriksåsen SK, 22,2 sekunder bak.

I kvinneklassen gikk seieren til svenske Felicia Ferner fra Borlänge Cykelklubb. Hun rykket tidlig ifra og vant på tiden 0:28:28,8. Andreplassen gikk til Ingrid Sofie Bøe Jacobsen fra Halden CK, 27,2 sekunder bak vinneren. Tredjeplassen gikk til Marit Sveen fra Romeriksåsen SK, 01:08,9 bak vinneren.

Petter Fagerhaug fra Lillehammer Cykleklubb tok førsteplassen i klassen menn junior. Han fullførte på tiden 0:25:10,6. Andreplassen tok Martin Emil Siggerud fra Soon CK, 7,5 sekunder bak vinneren. Tredjeplassen tok svenske Isak Nordin fra Cykloteket Racing Team.

I klassen kvinner junior stakk Sigrid Andrea Fløgsta fra Moss CK av med seieren på tiden 0:23:11,1. Andreplassen gikk til Anna Stray Rongve fra CK Haugaland 51,9 sekunder bak vinneren. Tredjeplassen tok Maria Victoria Dammen fra IF Frøy Sykkel, 01:14,1 bak.