Pressemelding -

Landslagssjefene forlenger

Landslagssjefene Eddy Knudsen Storsæter og Stig Kristiansen har forlenget sine kontrakter i Norges Cykleforbund. Avtalene har et 4 års perspektiv frem til neste OL i Tokyo.

- Jeg er utrolig glad for at Eddy og Stig blir med oss videre. Vi har den siste 4 års perioden gjort betydelige fremskritt med gode resultater i flere grener. Vi har høye ambisjoner også for de neste fire årene, og mener at den blandingen av kompetanse som sportsavdelingen innehar gir oss gode forutsetninger for å nå fremtidige målsetninger, sier generalsekretær Bjørn Sætre.

- Jeg er voldsomt inspirert for fire nye år. OL i Tokyo blir hovedfokus med viktige delmål på veien, sier Eddy Knudsen Storsæter.

Skal videreføre

Landslagssjef Stig Kristian gleder seg til å ta på en ny periode som landslagssjef.

- Jeg ser frem til å videreføre den jobben vi har startet på og beviselig har gjort godt de siste årene. Det blir en stor utfordring å følge opp de gode resultatene, men samtidig har vi etablert et godt system der vi ser det vokser godt i yngre generasjoner. Jeg føler meg derfor trygg på at vi også i fremtiden skal være med å kjempe om heder og ære, sier landslagssjef Stig Kristiansen.

VM på hjemmebane

- Foran oss har vi et hvert landslags ultimate utfordring med VM på hjemmebane. Alle aktive drømmer om VM i hjemlandet, og dette blir et stort mål for både ryttere og støtteapparat. Da snakket vi ikke bare om å komme dit, men å prestere, sier Kristiansen.

Emner

  • Sport

Kategorier

  • landeveissykling

Alle bildene som ligger på vår presseside er til fri bruk, så lenge Norges Cykleforbund krediteres ......................................................................................................................................................................

NCFs arbeid skal bygge på det samme verdifundament som Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) bygger på.
Idrettens formål er i NIFs lov utttrykt slik (utdrag):- Arbeide for at alle mennesker gis mulighet til å utøve idrett ut fra sine ønsker og behov.- Være en positiv verdiskaper for individ og samfunn og dermed styrke sin posisjon som folkebevegelse og drivkraft i samfunnet.

NCFs formål er å lede norsk sykkelsport og arbeide for å utvikle egen aktivitet, organisasjon, økonomi og ansatte, slik at forbundet imøtekommer de krav og utfordringer som våre klubber, medlemmer, norsk idrett og internasjonal idrett stiller, samt å representere sykkelsporten internasjonalt.

Kontakter

Eddy Knudsen Storsæter

Landslagssjef Terreng 90750868

Relatert innhold