Pressemelding -

Sølv til Marie Lemme fra Hokksund i et rekordstort US Open i Taekwondo

Marie Lemme (15) fra Hokksund imponerte i et rekordstort US Open i Taekwondo som ble arrangert i Las Vegas i natt. Siden US Open er blitt et G2 stevne hvor utøvere får dobbelt med ranking poeng i forhold til et vanlig stevne deltok det hele 2700 utøvere fra 75 nasjoner noe som er ny rekord.

Marie Lemme fra Chon-Ji Team Hokksund konkurrerte i klassen kvinner pluss 68 kilo. Den tøffe jenta fra Hokksund kjempet seg helt frem til finalen hvor hun møtte Ashley Arana fra Mexico. Det ble en tøff finalekamp som jenta fra Mexico vant. Elizabeth Hernandez fra USA kom på tredjeplass.

Det er ingen tilfeldighet at Marie Lemme har vunnet sølv i US Open. Hun har et veldig godt konkurransemiljø i klubben, og Sasan Homaei som er hovedtrener Chon-Ji Team Hokksund som er dyktig trener, sier sportssjef Dag Jacobsen i Norges Kampsportforbund

Emner

• Fritid

• taekwondo
  • norges kampsportforbund

Norges Kampsportforbund (NKF) er det tiende største særforbundet under Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Forbundet er lokalisert på Ullevål stadion i Oslo. NKF organiserer over 20 kampidretter, hvorav karate, taekwondo, jujutsu, wushu og kendo er de fremste konkurranseidrettene.