Pressemelding -

ODIN Forvaltning til topps i Lipper Fund Awards

To av ODINs fond er blitt kåret som beste fond i den europeiske fondsrangeringen i Lipper Fund Awards. Det er ODIN Sverige med resultatperiode på henholdsvis tre og fem år, og ODIN Eiendom på ti år som trekkes frem som vinnere i sine respektive kategorier.

Den europeiske undersøkelsen gjennomføres av Thomson Reuters, som i tillegg til resultatutviklingen i fondene også ser på selve forvaltningsstrategien som sådan. Man ser på risikojustert avkastning i en gitt periode i forhold til sammenlignbare fond i hele Europa innenfor samme kategori.

-Vi er selvfølgelig veldig stolte over å gå helt til topps i kåringen. Dette er en bekreftelse på at vår forvaltningsmodell virkelig gjør en reell forskjell, og blir lagt merke til i markedet. Både ODIN Sverige og ODIN Eiendom har hatt en imponerende utvikling i disse periodene, sier Rune Selmar, administrerende direktør i ODIN Forvaltning.

ODIN Sverige og ODIN Eiendom forvaltes av henholdsvis Vegard Søraunet og Thomas Nielsen. Søraunet har lang fartstid i ODINs organisasjon og har vært i selskapet helt siden 2006 med forvaltning av mandater globalt og i de siste årene nordisk fokus. Nielsen ble hentet inn til forvaltningsmiljøet i ODIN i 2013, etter lang tid som aksjeanalytiker i firmaer som Fondsfinans, Kaupthing og Pareto.

For mer informasjon om Lipper Fund Awards og alle vinnerne:
http://lipperfundawards.com/Awards/Europe/2016/Fund/

Emner

  • Økonomi, finans

Kategorier

  • #forvaltningsfilosofi
  • #thomas nielsen
  • #vegard søruanet
  • #awards
  • #odin eiendom
  • #odin sverige

ODIN skaper verdier for fremtiden

ODIN er en av Nordens ledende fondsforvaltere. På vegne av våre andelseiere jobber vi hver eneste dag for å skape verdier i fremtiden.