Pressemelding -

Skoler står i kø for å komme opp i trærne

18. mai åpner Klatreparken i Oslo Sommerpark og skolegrupper står allerede i kø for å komme opp i trærne. I løpet av de 2 første åpnings-ukene har over 300 skolebarn meldt ankomst i klatreparken og første gruppe står klar allerede 19. mai.

"Så langt er det gjort i underkant av 2000 skolebookinger i klatreparken og vi venter mange flere de nærmeste ukene", sier daglig leder Espen Bengston. "Et besøk i klatreparken gir en allsidig og spennende aktivitetsdag, og vi opplever at en stor andel av skolene som kommer på besøk vender tilbake år etter år."

Oslo Sommerpark har som mål å få flere folk ut i aktivitet - spesielt barn og unge. Derfor tilbyr vi kraftig reduserte priser på aktiviteter for skoler og SFO. Aktivitetene passer for barn og unge i alle aldre, og spesielt ungdom i alderen 10 - 16 år.

"Man trenger ikke være supermann for å begi seg ut i klatreparken. Her er mestringsgleden stor og jubelropene høye", legger markedssjef Hanne Norstrøm-Ness til. "Dette er noe alle kan!"

I tillegg til skolegrupper er Oslo Sommerpark et populært sted for både utdrikningslag og bedriftsgrupper, og mange dager er allerede fullbooket de første ukene.

Hva er en klatrepark?
Vår klatrepark er rett og slett en fornøyelsespark oppe i trærne. Man kan velge mellom flere løyper og ferdighetsnivåer. Løypene består av ulike hindre, nett, gyngebroer, tuneller, stiger, balanse- og tau-elementer, med mer, på vaiere mellom høye stolper og trær.

Klatreparken i høyden
Vi har over 150 elementer i trærne fordelt på 9 ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her er det utfordringer for alle! Løypene sitter fra 0,5 meter over bakken helt opp til 20 meter opp i trærne. Parken passer for alle mellom 2 og 82 år (kanskje også litt eldre)

Morsomme zip lines
Alle løyper inneholder 1 eller flere zip-lines. Vi har til sammen 900 meter med luftige svev fordelt på alle løypene! Zip-line er en wirebane hvor du seiler gjennom luften forbi og over trærne. 

Emner

  • Sport

Kategorier

  • oslo sommerpark
  • klatrepark
  • tryvann
  • høyt & lavt
  • aktiviteter
  • skole
  • friluftsliv
  • klatring

Tryvann Skisenter AS eier og driver anleggene i Oslo Vinterpark, Oslo Sommerpark samt Varingskollen Alpinsenter. Om sommeren finner nesten 40.000 gjester turen ut i trærne, og om vinteren har skianleggene over 60 prosent markedsandel i Stor-Oslo området. Oslo Vinterpark, Tryvann er 5. største alpinanlegget i Norge målt i heiskortomsetting. Anleggene tilsammen har ca 280 000 besøk per år.