News -

Ingen kan stoppe Martin Fourcade

Martin Fourcade tok sin fjerde gullmedalje i dette verdensmesterskapet.

Selv med én bom, maktet ingen heller i dag å stoppe Martin Fourcade. Østerrikerne Dominik L­andertinger og Simon Eder skjøt begge 20 blinker og tok dermed henholdsvis de to andre pallplassene og Østerrikes første medaljer i årets mesterskap.

Martin Fourcade tok sin fjerde gullmedalje i dette verdensmesterskapet etter dagens normaldistanse.
– Jeg er stolt og glad for å vinne normaldistansen. Det føles helt utrolig, sa Fourcade på dagens pressekonferanse.

Dominik Landertinger var den som var nærmest å slå Fourcade i dag. Han grep muligheten til å rose VM-kongen.
–I dag var det nesten et perfekt løp for meg, men Martin (Fourcade) var best i dag - Akkurat som han har vært tidligere i mesterskapet, sa Landertinger

Simon Eder tok sin første individuelle medalje i et verdensmesterkap med sin bronsemedalje.
– Jeg er vedig glad nå. Jeg skjøt feilfritt og hadde en veldig bra dag i sporet. To medaljer til Østerrike er fantastisk, sa Eder

Johannes Thingnes Bø var den beste norske på dagens 20 km på en fjerdeplass. Han tok sin tredje fjerdeplass på rad i årets vm, men var allikevel fornøyd med dagens prestasjon.
– Jeg er veldig fornøyd med løpet mitt. Jeg skjøt bra og følte meg bra i løypa, men man får ikke gjort noe med konkurrentene i dag, fortalte Bø til Nrk.

Emil Hegle Svendsen kom på en skuffende 32. plass, men er positiv før lørdagens stafett.
–Vi skal vinne og ta kollen tilbake på lørdag, sa Svendsen.