Gå videre til innhold
Norton med ny serie diamantblader

Pressemelding -

Norton med ny serie diamantblader

Ved kapping og sliping av metall stilles det ulike krav til verktøyet for å få en mer effektiv og brukervennlig bearbeiding. Det skal kappes og slipes hurtig, gi minimal gnistsprut, ha lang levetid og gi minimal støvutvikling. Norton lanserer et nytt sortiment, DiaLast, diamantkappeskiver og diamantslipeskiver som oppfyller disse kravene.

Nortons DiaLast diamantkappeskiver og diamantslipeskiver er produsert av en metallkropp som er belagt med diamantslipekorn via vakuumlodding. Dette gir meget sterk fastholding av diamantslipekornet, full utnyttelse av diamantene til de er helt nedslitte, bra formholding og meget lang levetid i henhold til leverandøren.Man får også bedre arbeidsmiljø takket være minimal støvutviklng og mindre gnistsprut sammenliknet med tradisjonelle kappe- og slipeprodukter. Den meget lange levetiden gir færre avbruddstider for skivebytte som igjen gir høyere produktivitet.

Sortimentet omfatter rondeller for sliping med vinkelslipemaskin i dimensjonene 115 – 230 mm samt rondeller for kapping, fugebearbeiding og sliping i 180 og 230 mm. Dessuten inngår lyddempende kappeskiver i 350 mm diameter for stasjonære kappemaskiner. Norton DiaLast er f.eks. beregnet for bruk innen støperier og ved sveisearbeider, for kapping og sliping av rør, jern- og ikke-jernmetaller, mykt stål, rustfritt, støpejern,, keramikk og legeringer.

”Takket være den lange levetiden på DiaLast-skivene, får man en meget kostnadseffektiv bearbeiding og høy produktivitet. Dessuten blir arbeidsmiljøet for operatøren bedre takket være mindre gnistsprut og minimal støvutvikling.” sier Audun Hjelseth, salgsansvarlig hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Se også www.nortonabrasives.com/sv-sv

Emner

Kategorier


Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverandør av slipeprodukter og inngår i Saint-Gobain Abrasives som er verdens største produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.

Kontakter

Audun Hjelseth

Audun Hjelseth

Sales Engineer Midt/Nord 90 62 39 27

Verdens største produsent av slipeprodukter

Saint-Gobain Abrasives AS er en av Norges ledende leverandør av slipeprodukter, og inngår i Saint-Gobain Abrasives som er verdens største produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives AS er en veletablert leverandør til norsk industri og er først og fremst kjent for et meget bredt produktsortiment av meget høy kvalitet. I Norge markedsføres flere av Saint-Gobains velkjente varemerker som for ekempel Norton, Flexovit, Winter, Clipper og Nimbus.