Gå videre til innhold
Nye lamellrondeller gir mer effektiv sliping

Pressemelding -

Nye lamellrondeller gir mer effektiv sliping

Lamellrondeller brukes i vinkelslipemaskiner for sliping, grading, kantbryting, overflatejustering etc. Flexovit lanserer et nytt sortiment lamellrondeller for sliping av både stål, rustfritt og legeringer. De nye lamellrondellene, som har betegnelsen Mega-Line Pink, gir aggressiv og komfortabel sliping og senker samtidig den totale slipekostnaden pr. bearbeidet detalj i henhold til produsenten.

Rondellens slipelameller har et kraftig ryggmateriale av polyester- og bomullslerret (polycotton). Slipemiddelet er en unik blanding av et nytt keramisk slipemiddel i kombinasjon med Zirkon-slipemiddel. Det er denne kombinasjonen som gjør at Mega-Line Pink avvirker hurtig, særdeles effektivtog komfortabelt takket være det nye keramiske slipemiddelet. Rondellen har dessuten lang levetid grunnet det motstandsdyktige Zirkon-slipemiddelet. Resultatet blir en aggressiv avvirkning i kombinasjon med lang levetid samtidig som man får bedre flatefinhet i henhold til produsenten.

Lamellrondellen har et varmereduserende belegg (supersize) og som i kombinasjon med et kraftig ryggmateriale får effektiv sliping selv ved høyt arbeidstrykk og ved sliping av varmefølsomme materialer uten risiko for brenning av arbeidsstykket. Lamellrondellene har også ekstra mange slipelameller noe som bidrar til den lange levetiden. Mega-Line Pink lamellrondeller, som har en iøyenfallende rosa farge, finnes i kornstørrelsene fra 40 til 120 og i 115mm og 125mm diameter. De finnes i to ulike utførelser: Plane og konvekse, hvor begge har bakplate av glassfiber. De er spesielt godt egnet for grov til mellomgrov sliping med medium til høyt arbeidstrykk i maskiner med minste anbefalte effekt på 1.100 W.

“Med Mega-Line Pink lamellrondeller kan man oppnå betydelig produktivitetsøkninger ettersom man får en lavere total slipekostnad. Dessuten blir arbeidet mer bekvemt for operatøren takket være det lave vibrasjonsnivået.” sier Audun Hjelseth, salgssjef hos Saint-Gobain Abrasives AS.

Emner

Kategorier


Saint-Gobain Abrasives AS er Norges ledende leverandør av slipeprodukter og inngår i Saint-Gobain Abrasives som er verdens største produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives har den seneste teknologien, leder utviklingen av nye slipematerialer og tilbyr et flertal ledende varemerker som Norton, Clipper, Nimbus, Flexovit, Winter og Baystate.

Kontakter

Audun Hjelseth

Audun Hjelseth

Sales Engineer Midt/Nord 90 62 39 27

Verdens største produsent av slipeprodukter

Saint-Gobain Abrasives AS er en av Norges ledende leverandør av slipeprodukter, og inngår i Saint-Gobain Abrasives som er verdens største produsent av slipemateriell. Saint-Gobain Abrasives AS er en veletablert leverandør til norsk industri og er først og fremst kjent for et meget bredt produktsortiment av meget høy kvalitet. I Norge markedsføres flere av Saint-Gobains velkjente varemerker som for ekempel Norton, Flexovit, Winter, Clipper og Nimbus.