Pressemelding -

Ny nordensjef for analyse i SAP

Magnus Khysing er ny sjef for forretningsanalyse og business intelligence i SAP i Norden og Baltikum.

Khysing startet i SAP 1. august, og har nå nordisk ansvar for salg av it-verktøy for forretningsanalyse, inkludert prediktiv analyse. Han kommer fra stillingen som sverigesjef i SAS Institute. Khysing er en del av SAPs nordiske ledergruppe, og rapporterer til nordensjef Jan Thorell.

Magnus Khysing har lang erfaring innen salg og ledelse knyttet til analyse og business intelligence. Hans bransjekunnskap innen bank, forsikring, telekom og offentlig sektor kommer til nytte i SAPs strategiske satsning på disse områdene.

– Analyser er den moderne virksomhets viktigste konkurransefortrinn. Forretningsanalyse bør brukes av alle, og SAPs satsning på å bygge forståelige og raske analyseverktøy gjør at de er fremst i markedet, sier Khysing.

I tillegg til mange års fartstid i SAS Institute har Khysing også erfaring fra blant andre Cisco og Siemens. Han er sivilingeniør fra Kungliga Tekniska Högskolan (KTH) og er økonomiutdannet ved Handelshögskolan i Stockholm.


Emner

  • Data, telekom, IT

Om SAP

Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 261000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Kontakter

Susanne Kapfer

Pressekontakt Director Nordic Communications +46733587798

Ingrid Helsingen Warner

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver/pressekontakt, Leidar 0047-94878886