Pressemelding -

Telemecanique Sensors presenterer OsiSense XCC, en kompakt og robust magnetisk encoder

Telemecanique Sensors presenterer OsiSense XCC, en kompakt og robust magnetisk encoder

OsiSense XCC magnetic serien er utviklet for tøffe industrielle miljøer

OsiSenseTM XCC magnetiske encodere fra Telemecanique Sensors har ekstremt lang levetid I tøffe industrielle miljøer. Encoderne er opp til fem ganger mindre enn andre optiske encodere på markedet, og er innovative og robuste.

OsiSense XCC serien magnetiske encodere omfatter incremental-, absolute single turn- og multi turn-encodere sammen med en serie ulike magneter.

Enklere og mer kostnadseffektiv montering og vedlikehold OsiSense XCC encodere er små og designet for å motstå vibrasjoner, fuktighet, mekanisk påvikrning og ekstreme temperaturer. I tillegg har encoderne en nærmest ubegrenset levetid ettersom det ikke er noen mekanisk forbindelse mellom den roterende delen og encoderen. Dette medfører at encoderne krever lite eller ingen vedlikehold og gir dermed applikasjonen lang levetid.

Liten størrelse som gir fleksibel montasje

Encoderne er opp til fem ganger mindre enn optiske encodere på markedet og tre forskjellige magnettyper gir muligheten til å montere produktet på mange forskjellige måter

Teknologi

Incremental: 32, 64, 128, 256 og 1024 pulser

Absolute single turn: analog, PWM, SSI eller CanOpen

Absolute multi turn: analog, SSI eller CanOpen

Fakta

-20°C til +85°C (-40°C på forespørsel)

IP67 (IP69K på forespørsel )

Uendelig levetid (ingen mekanisk forbindelse)

For mer informasjon om OsiSense XCC magnetic serien fra
Telemecanique Sensors, besøk gjerne våre nettsider:

Om Telemecanique Sensors

Grunnlagt for over 90 år siden, er Telemecanique Sensors en selvstendig merkevare av Schneider Electric som fokuserer på sensorer and sensorrelatert teknologi.

Telemecanique Sensors er en global aktør med tilstedeværelse i mer enn 20 land med produkter som distribueres i hele verden gjennom et omfattende partnernettverk.

Som global leder innen forretningsområdet hjelper vi våre kunder med å velge den riktige teknologien for å skape maskiner med best mulig ytelse og pålitelighet.

Ved å fokusere på tre kjerneverdier - Simplicity, Proximity og Expertise – har vi blitt eksperter innen sensorer for prosessautomasjon og er spesielt sterke på krevende applikasjoner ved å gjøre livet til våre kunder enklest mulig. Derfor er vårt motto "simply easy!"

www.tesensors.com

Emner

  • Energispørsmål

Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2015 en omsetning på 27 milliarder euro. Våre 160 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land innenfor akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag en sterk markedsposisjon og 600 ansatte.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.

I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687