Gå videre til innhold
Landslagsutøverne kommer til Midt i Drammen

Pressemelding -

Landslagsutøverne kommer til Midt i Drammen

Fredag 8. juni til lørdag 9. juni blir det storstilt folkefest når verdens beste skiskyttere med Tiril Eckhoff og Johannes Thingnes Bø inntar Bragernes torg. Midt i Drammen gleder seg til å legge tilrette for en unik sommer-festival, med sportslige høydepunkter i verdensklasse og underholdning av ypperste kvalitet. Våre landslag stiller til start. 

På fredagen, rett etter jobb, blir det skytterdueller, midt på Bragernes torg, MIDT I DRAMMEN! Her får publikum gleden av å oppleve noen av raskeste skytterne i skiskytter-sirkuset på nært hold. 

Fredagskvelden fortsetter med sprint, hvor løperne begynner på hjørnet av Nedre Storgate og fosser oppover Øvre Storgate, svinger ned mot elva ved Kirkeplassen, før folkehavet langs elvebredden løfter skiskytterheltene mot den ærverdige bybrua, hvor løperne runder i motbakken før de kaster seg inn mot standplassen på nedre del av Bragernes torg. Standplassen vil bli omringet av elleville Drammensere, klare for å heie frem fulle-hus!

Gjennom hele dagen vil det være mange morsomme aktiviteter for hele familien i DNBs familiecamp, mens kvelden avsluttes med premieutdeling og konsert på Bragernes torg.

På lørdag er duket for en fartsfylt dag, da de unge og lovende inntar rulleskiløypa Midt i Drammen. De unge guttene og jentene skal gå samme løype som verdenseliten, og kl. 13:00 er det klart for sprintfinaler for ungdommen. Kl. 15:00 mottar de beste fra ungdomssprinten fortjent heder og ære på Torgscenen.

Kl. 16:00 er det igjen klart for eliten, men denne gangen med Supersprint! Løperne skal gå samme runde og det blir igjen full action på standplassen på Bragernes torg. Utover kvelden blir det mange spennende dueller i løypa, og masse aktiviteter og underholdning for hele familien på Torgscenen, Midt i Drammen.

For mer informasjon og billetter sjekk ut arrangørens hjemmeside: www.midtidrammen.no 

Emner

Kontakter

Morten Djupvik

Morten Djupvik

Pressekontakt Generalsekretær 91683540
Emilie Nordskar

Emilie Nordskar

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Media 90055379

Verdens ledende skiskytter-nasjon

Norges Skiskytterforbund ble stiftet 10. desember 1983. NSSF har ca. 7000 medlemmer fordelt på 160 klubber og 15 skiskytterkretser.

Norges Skiskytterforbunds visjon er å være verdens ledende skiskytternasjon. Langtidsplanen for 2022-2026 er derfor organisert på en ny måte. Våre verdier som skal være synlig i alt vi gjør er: Begeistrende, Idrettsglede, Samlende og Ekte.

Skiskyting er en meget populær idrett, som siden 2002 har vært i toppen av statistikk over Norges mest populære idretter. Vi har flotte profiler for skiskyting, engasjerte trenere og ildsjeler på grasrotnivå.

Norges Skiskytterforbund
Sognsveien 75A1
0840 Oslo
Norway