Pressemelding -

Sony sparker i gang Microtising

Mikroskopisk reklame på Arsenal-spilleren Olivier Girouds fotballsko demonstrerer de imponerende detaljene som fotball vist i 4K leverer til seerne.

Se YouTube-videoen med Olivier Giroud og Microtising HER.

Sony har inngått et samarbeid med den franske landslagsspilleren og Arsenal-spilleren, Oliver Giroud, i en Microtising-kampanje for å vise de vakre detaljene og fargene man får med 4K-teknologi. Microtising er en sammensmeltning av de engelske ordene ‘micro’ og ‘advertising’ og betegner altså små reklamer. Bildekvaliteten i de nye 4K Ultra HD TV-ene fra Sony åpner for helt nye måter å reklamere på, da reklamene til kampanjene nå ikke lenger behøver å være kjempestore.

Oliver Giroud er glad for å være med i kampanjen:

- Fotball er min lidenskap, og jeg vil at alle som ser den skal føle det samme som jeg føler, når jeg løper inn på banen. 4K-TV er det nærmeste du kommer denne følelsen. Microtising fra Sony er spennende for meg, da det kun kan ses med 4K-teknologi, og jo tettere mine fans kan komme på meg, jo bedre er det for dem. Detaljene er viktige når du spiller fotball, men de er minst like viktige når de store kampene skal ses hjemme i stuene. Disse detaljene leverer Sonys 4K-teknologi bedre end noen andre, sier Arsenal-spilleren.

Det finnes i alt ni modeller i rekken av 4K Ultra HD-TV-er fra Sony, deriblant X85-serien, X9-serien med imponerende lyd, den nylig lanserte kurvede S90-serien og den ultimate X95-serien.

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • tv

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 75 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Kontakter

Line Holm Hansen

Pressekontakt PR Manager Nordic +45 28 43 84 88