Pressemelding -

Spre juleglede med en gave fra Sony

Gled dine kjære med harde pakker under juletreet i år

Julen nærmer seg, og det begynner å bli på å tide å skrive ønskelister igjen. Enten du planlegger å gjøre unna julehandelen på Black Friday eller bare ønsker råd om hva du skal kjøpe senere i desember, har Sony en rekke kvalitetsprodukter som tips til årets julegaver.

Lytt til dine jule-favoritter med de nyeste støykansellerende hodetelefonene

Skjem bort dine nærmeste venner og familie med hodetelefoner fra Sonys 1000X-serie. Disse fungerer perfekt for deg som ønsker å lytte til dine jule-favoritter, samtidig som du blokkerer ut alt annet støy. 1000X-serien har mange gode alternativer på lager. Du kan for eksempel kjøpe de nyeste og prisvinnende hodetelefonene WH-1000XM3, som i tillegg til eksemplarisk lydkvalitet også er verdensledende på støykansellering.

Veiledende pris: 3700 NOK

For de som er interessert i noe litt mer diskré, finnes de trådløse og hendige WF-1000X, med minimalistisk design og kvalitetslyd. I tillegg til støykansellering kommer også disse med en funksjon for trykk-optimalisering, som optimaliserer lyden din i forhold til omgivelsene rundt deg.

Veiledende pris: 2500 NOK

Øretelefoner: en perfekt julegave til treningsentusiaster

Sonys nye øretelefoner WF-SP900 er den perfekte gaven for de sporty vennene dine. Med januar måned rett rundt hjørnet vil disse hodetelefonene gi deg den motivasjonen du trenger for å få kroppen i gang etter juleferien. De er vanntette, og fungerer helt fint i både ferskvann og saltvann, helt ned til to meters dyp. Øreproppene har i tillegg 4GB internminne, så du kan spille favorittmusikken din uten å ha dem tilkoblet en annen enhet.

Veiledende pris: 2800 NOK

Sett farge på julen med moteriktige hodetelefoner

For moteløvene der ute kan Sonys WH-900N kanskje være den rette julegaven. De trådløse hodetelefonene kommer i en rekke forskjellige farger, og kan vise til imponerende 28 timers batteritid.

Veiledende pris: 3300 NOK

Ta meg deg festen hvor du vil med EXTRA BASS-høyttalerne fra Sony

Ta med deg festen hvor som helst med de trådløse høyttalerne

SRS-XB21/SRS-XB31/SRS-XB41 EXTRA BASS.

Enten du feirer jul hjemme, på hytta eller

sydover på kontinentet kan denne Bluetooth-

spilleren i ulike størrelser være med på ferden.

Med lyd-modusen LIVE SOUND kan du lytte til

favorittene på spillelisten med konsert-lignende lydopplevelse. Høyttalerne kan

kobles sammen, slik at den gode lyden kan glede

enda fler!

Veiledende pris:

SRS-XB21: 1250 NOK

SRS-XB31: 1700 NOK

SRS-XB41: 2400 NOK

For de som ser etter strømpefyll med god lyd, kan SRS-XB01 være høyttaleren du skal kjøpe. Den kompakte og vanntette høyttaleren er ideell for den som ønsker å flytte festmusikken fra sted til sted. Med EXTRA BASS-lyd fra Sony og tilgjengelighet i mange ulike farger, er denne høyttaleren en rimelig og morsom liten sak for den som er glad i musikk.

Veiledende pris: 330 NOK

Fang de minneverdige øyeblikkene fra julefeiringen

Enten du reiser vekk for å besøke familie eller om du rømmer fra den norske vinteren vil kameraene DSC-HX99 og DSC-HX95 passe deg godt. Kameraene er designet for reise, og får enkelt plass i lomma eller i en liten veske. I tillegg til en sterk zoom tilbyr kameraene videoopptak i 4K, justerbare LCD-skjermer og en rask hastighet på selve billedtagningen. Disse kameraene er dømt til å bli en julefavoritt!

Veiledende pris:

DSC-HX99: 5200 NOK

DSC-HX95: 5000 NOK

Se julefilmer i 4K-kvalitet

I år kan du imponere familien med en av Sonys to TV-mestere, BRAVIA OLED AF9 og BRAVIA LCD ZF9.

Med skjermer tilgjengelig i både 55” og 65” vil AF9 glimre med sin 4K HDR bildekvalitet med dype sortnivåer, flott hvitbalanse og naturtro farger. Den enestående lyden kommer direkte fra TV-skjermen, som gjør at det er skjermen som får det fulle fokuset i fraværet av høyttalere.

Den nydelige ZF9 er en stilren design-konge. Med skjermer tilgjengelig i både 65” og 75” tilbyr denne modellen 4K HDR bildekvalitet og er ferdig utstyrt med X-Motion Clarity, som gjør raske bevegelser jevne og klare uten tap av lysstyrke.

Veiledende pris:

BRAVIA OLED AF9 55": 32 000 NOK

BRAVIA OLED AF9 65": 42 000 NOK

BRAVIA LCD ZF9 65": 32 000 NOK

BRAVIA LCD ZF9 75": 53 000 NOK

Lydplanken som gir deg elegant design og utrolig lyd

For de som liker den minimalistiske stilen, men som fremdeles ønsker den beste lydkvaliteten anbefales Sony HT-SF200. Det er en kompakt lydplanke som passer perfekt under juletreet. Planken leverer en betraktelig bedre lydkvalitet enn før som følge av en dyp bass og bred surround-lyd fra en innebygd subwoofer. Med denne høyttaleren kan du skape en vanvittig god julestemning nesten hvor du vil!

Veiledende pris: 2400 NOK

Se repriser av dine julefavoritter i strålende kvalitet

Utvid Blu-ray-samlingen din med Sonys UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray spiller. Spilleren tilbyr sømløs bildekvalitet med en stor rekkevidde når det kommer til farger, kontrast og lysstyrke. Tre inn i en 4K-verden og se dine julefilmer på nytt!

Veiledende pris: 2800 NOK

Emner

  • Livsstil, mote, fritid

Kategorier

  • tv
  • foto
  • lyd

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Kontakter

Line Holm Hansen

Pressekontakt PR Manager Nordic +45 28 43 84 88