Gå videre til innhold
Banken stiller opp for lokale bønder

Pressemelding -

Banken stiller opp for lokale bønder

Tørken skaper store utfordringer for bøndene, og banken er forberedt på at mange av landbrukskundene våre kan få likviditets-utfordringer som en følge av dette. Nå kontakter vi bøndene og vil gjøre alt vi kan for å bidra til å hjelpe dem gjennom krisen, sier Øivind Funderud, fagansvarlig landbruk i SpareBank 1 Østfold Akershus.

Våre landbrukskunder vet at vi er en bank som kjenner deres bransje, sesongvariasjoner og at vi stiller opp når de får utfordringer.

- Vi har lange tradisjoner innen primærnæringene, og bøndene har vært med og bygd opp den solide egenkapitalen i banken gjennom mange år. I den akutte situasjonen som nå har oppstått, vil vi gjøre alt vi kan for å hjelpe bøndene, sier Øivind Funderud, fagansvarlig landbruk. 

-Vi har en god dialog med våre landbrukskunder om hvordan utfordringer kan løses. Foreløpig har vi hatt relativt få henvendelser fra bønder. Med bakgrunn i den spesielle situasjonen, har vi nå sendt ut mail til alle landbrukskundene med råd om hvordan de bør forholde seg, fortsetter Funderud. 

Vi oppfordrer uansett alle bønder til å ta kontakt med banken så tidlig som mulig dersom de ser at de vil få utfordringer, slik at vi i fellesskap kan finne gode løsninger, avslutter Øivind Funderud, fagansvarlig landbruk i SpareBank 1 Østfold Akershus. 

Emner

Regions


SpareBank 1 Østfold Akershus er en selvstendig regional sparebank, i allianse med flere andre sparebanker gjennom SpareBank 1 samarbeidet. Hovedkontoret vårt ligger i Moss og konsernet har, med sine datterselskaper, 199 årsverk. Vi er lokalisert med 7 bankkontor og 9 eiendomsmeglerkontor i vårt markedsområde.

Konsernet SpareBank 1 Østfold Akershus omfatter følgende datterselskaper; EiendomsMegler 1 Østfold og Akershus AS (100 %) og NEKOR Gårdselskap (100 %)

Kontakter

Arild Bjørn Hansen

Arild Bjørn Hansen

Pressekontakt Administrerende direktør Pressekontakt 911 98 211
Lillian Edvardsen Lundberg

Lillian Edvardsen Lundberg

Pressekontakt Viseadministrerende direktør/CFO Investorkontakt 480 44 469
Heidi Erøy Hansen

Heidi Erøy Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef Pressekontakt 971 14 015

Velkommen til SpareBank 1 Østfold Akershus!

SpareBank 1 Østfold Akershus er en selvstendig regional sparebank, i allianse med flere andre sparebanker gjennom SpareBank 1 samarbeidet. Hovedkontoret vårt ligger på Høyda i Rygge og konsernet har, med sine datterselskaper, 199 årsverk. Vi er lokalisert med 7 bankkontor og 9 eiendomsmeglerkontor i vårt markedsområde.

SpareBank 1 Østfold Akershus
Varnaveien 43 E
1500 Moss
Norway