Nyhet -

Mer til medlemmer

- Som forening jobber vi for hele bransjen. Samtidig skal det gi ekstra fordeler å være medlem. Derfor skal en del verdifull informasjon og tips nå forbeholdes medlemmene, sier styreleder Gunnar Glavin Nybø i Sponsor- og Eventforeningen.

Hovedkanalen for å kommunisere med bransjen og medlemmene er nettsiden til foreningen. Den er åpen for alle.

-Styret har lenge vurdert hvorvidt en del spesifikk informasjon kun skal være tilgjengelig for medlemmene. Beslutningen er nå tatt og det vil bli ulik tilgang til nettinfo for medlemmer versus ikke-medlemmer, sier Nybø.

Besøket til foreningens nettside har økt jevnt, både direkte og via ulike sosiale medier. Daglig leder i foreningen, Hege Mauroy, tror dette skyldes flere ting,

-Som markeds- og kommunikasjonskanaler øker sponsing og event betydelig i forhold til mange andre kanaler. Veksten i foreningen som sådan er også i godt sig. Summen av disse to skaper interesse for siten vår – som jo har daglige nyheter om sponsing og event, sier Mauroy.

Styreleder påpeker derfor at styret mener sponsoroeventforeningen.no har nådd en kritisk besøksmasse og at tiden nå er moden.

-Vi skal jobbe med en løsning for god innsikt til alle og en oversiktlig, digital verktøykasse for medlemmene, sier Nybø.

Emner

  • Event

Kontakter

Bodil Sveen Berggren

Pressekontakt Daglig leder 91680858