Pressemelding -

Dårligere vær gir økt salg til Syden

Det er fortsatt gode sjanser for å finne en reise til solen i sommer. Etter dager med skyer og lavere temperaturer er det nå stor pågang i Tickets butikker og på Ticket.no.

Når vi velger reisemål nå er det først og fremst sol og bad som gjelder. Selv om interessen for storbyferie fremdeles er høy, er det steder som Palma de Mallorca og Chania som dominerer våre reisevalg nå.

- Det er blant annet restplassene folk ser etter, men også en og to uker charter i juli og begynnelsen av august er populære, forteller Ellen Wolff Andresen, markedssjef i Ticket.

Hvis man kan reise fra de større flyplassene som Oslo Lufthavn eller Flesland finnes det mange avganger og reisemål å velge blant, både for charter og vanlig rutefly. Vil man derimot fly fra noen av de lokale flyplassene i landet er tilbudet mer begrenset. Her blir reisene raskere utsolgt.

- Et tips til de som fortsatt ikke har bestilt reisen sin i sommer er enten å ringe eller komme innom reisebyrået. Våre reiseselgere har oversikten over alle de ledige reisene for sommerferien, i tillegg til kampanjene som er ute nå. Skal man sikre seg sol i sommer er det beste å reise til for eksempel Spania eller Hellas, sier Wolff Andresen.

Topp 5 fra Oslo
1. Bangkok
2. Palma de Mallorca
3. Antalya
4. Chania
5. Lisboa

Topp 5 fra Bergen
1. Palma de Mallorca
2. Antalya
3. Alicante
4. Chania
5. Barcelona

Topp 5 fra Stavanger
1. Palma de Mallorca
2. Rhodos
3. Barcelona
4. Chania
5. Split

Topp 5 fra Trondheim
1. Palma de Mallorca
2. Chania
3. Antalya
4. Rhodos
5. Larnaca

Gjelder avreiser fra respektive by i perioden 1.6 – 31.8 2014. Bestillinger gjort hos Ticket frem til 24. juni.

For mer informasjon, kontakt:
Ellen Wolff Andresen, Markeds- og Administrasjonssjef i Ticket Feriereiser
E-post: ellen.wolff.andresen@ticket.no  Telefon: +47 22 05 15 10


Emner

  • Turisme

Kategorier

  • syden
  • dårlig vær
  • sommerferie
  • reiser
  • reisebyrå
  • populære reisemål
  • ferie

Ticket Feriereiser AS er en av Norges største reisebyråkjeder, med tilstedeværelse i de fleste største byene i landet, samt på www.ticket.no. Hos Ticket finnes alle typer reiser samlet på ett og samme sted. Her kan man bestille flybilletter, hotell, leiebil, charterreiser, restplasser, cruise, rundreiser og weekendturer. 

Kontakter

Ellen Wolff Andresen

Pressekontakt Markeds- og administrasjonssjef Markesføring, kommunikasjon og PR +47 22 05 15 10