Pressemelding -

Fler svenskere kjøper luksus-eiendomme på Mallorca

Mallorca er populær som aldrig før, og især blandt skandinaver er den baleariske ø i høj kurs. Foruden øgede fly- og hotelbookinger mærkes dette også på ejendomsmarkedet, hvor andelen af svenskere, der har købt ejendom på Mallorca, er steget med hele 80 % siden 2013.

Svenskerne køber især huse i Palmabugten og områderne Part Forana, Deiá og Valldemossa på øens vestkyst, hvor naturen og udsigten er enestående.

“Svenskerne er blevet den tredje største gruppe i forhold til at købe ejendomme på Mallorca efter englændere og tyskere. Mallorca er igen blevet atrraktiv og trendy, og det tiltaler mange skandinaver, der går med planer om at købe et `andet hjem´ i udlandet” udtaler Torkel Hellberg, som arbejder med Mallorca hos det svenske mæglerfirma Fastighetsbyran.

Den stigende interesse falder fint sammen med nye transportmuligheder til Mallorca. I juni 2016 åbnede flyselskabet Norwegian således en række nye ruter til Son Sant Joan lufthavnen i Palma. Foruden Stockholm og Gøteborg flyves der bl.a. fra og til Oslo og Stavanger, København og London.

Mallorca Sotheby's International Realty tilbyder luksusejendomme på hele Mallorca både til salg og udlejning. Det skandinaviske kontor kan kontaktes via salgschef Agneta Eddiesdotter Giudilli på agneta@mallorcasir.com.

Læs mere på www.mallorca-sothebysrealty.com

Related links

Emner

  • Ferie

Kategorier

  • eiendom
  • mallorca
  • charterreiser
  • reiser
  • ferie

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com