Pressemelding -

Opplev et annerledes Hellas på øy-hopp med Star Clippers

Skiathos

Skiathos er den mest sofistikerte av øyene i øygruppen Sporaderne med sine trendy butikker og vakre strande. Shop dyre smykker og tøy i hovedbyen eller tag turen ind i landet, hvor charmerende huse dækket af blomster og overdådige frukthaver byter besøgende velkommen, inden badestrendene kalder igjen.

Skopelos

Skopelos er en frodig øy med olivenlunde, mandel- og frukttræer. Sejlturen inn i bukten mod Skopelos by sender tankerne i retning av et kjempe amfiteater. 120 kirker ligger spredt under ruinerne av det Venetianske slot, og i bakkerne over bukten `henger´ klostre sig til klippeveggen.

Besøk Skiathos og Skopelos på et 7 nætters-cruise med Star Clipper med temaet `Yachtman´s Paradise´, der avgår 1. august og 5. september 2015. Priser fra 1755 Euros.

Santorini

Santorini beskrives af mange som den mest betagende av alle græske øyer. Øyen har sin særlige form fra et gammelt vulkanutbrud, der ødelagde øyens oprindelige centrum og i stedet skabte en særlig halvmåneform med dype klippesider. Hvite huse, snævre gater og krystalklart vand gør Santorini til et `levende postkort´ med muligheder for både eksklusiv shopping, badeture og kultur-historiske opplevelser.

Hydra

Biler og motorsykkler er forbudt på den lille sjarmerende græske øy Hydra og dens hovedby av samme navn, så transport foregår enten med vand-taxi, gående eller på eselryg gjennom brostensbelagte gater eller støvede stier. Byen, der byter på flere gamle palæer fra omkring 1800, er rik på butikker, restauranter, gallerier og markeder, og over hele øyen danner klipper og bjerge billedskjønne rammer for avslapning og badning i azurblåt vann.

Besøk Santorini og Hydra på et 7 nætters cruise med Star Clipper til de sydlige Kyklader, der avgår d. 18. juli, 15. august og 3. oktober 2015. Priser fra 1755 Euros.

Mykonos

Mykonos har noget, der minner om gresk storby-stemning, ikke mindst i hovedbyen Chora (Mykonos Town) med sin fargerike havn, mange tavernaer og fiskerbåde og dyre yacht-skibe side om side. Øen er fuld af kontraster, fx når stenede bakker bliver afløst af smukke strande.

Amorgos

I klosteret på øen Amargos bor der nu kun en lille gruppe munke, hvilket gør den til en af de mest spetakulære destinationer i hele Grækenland. Klosteret har 50 værelser og er bygget direkte ind i klippesiden, og udsigten fra terassen er intet mindre end himmelsk.

Monemvasia

Fra kysten ligner det blot en stor klippe, men ved nærmere eftersyn træder den gamle fæstning og by Monemvasia tydeligt frem. Stenede bakker lurer over den gamle byzantinske havn, og i byens smalle gader ligger tavernaer og caféer gemt godt væk under lave huse med røde tage.

Besøk Mykonos, Amorgos og Monemvasia på et 7 nætters cruise med Star Clipper til de nordlige Kyklader, der afgår d. 8. og 22. august og 10. oktober 2015. Priser fra 1755 Euros.

Info om Star Clippers

Star Clippers’ skipe er tre af verdens største og høyeste seilskipe. De besøker ofte havne hvor større krysstogtskipe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære der føles som at være på en privat yacht.

Alle tre skipe har teaktræs dæk, pool, spisning i et uformelt miljø, den hyggelige Tropical Bar og en komfortabel piano bar. Skipene tilbyr første klasses indkvartering og restaurant.

På Star Clippers’ webside: http://www.starclippers.com/en/book-your-cruise/find-a-travel-professional.html# kan du finde din nærmeste agent, hvor du kan booke dit Star Clippers cruise. Her kan du også lese mer om de forskjellige skibe, deres ruter og hvornår de seiler.

Related links

Emner

  • Ferie

Kategorier

  • sommer
  • hellas
  • star clippers
  • ferie
  • reiser

United Spirit Nordic er et uavhengig salgs-og marketing og pr selskap baseret i København som tilbyr tjenester i Skandinavia, Finland og Østersjøen og gjennem søsterorganisasjoner også i Europa og globalt. Innovative, pragmatisk, resultatdrevet og konsekvent, samt at vi er praktiske og vennlige i vår tilgang. Vi arbeider med foretrukne partnere med en langsiktet suksessrate. Med andre ord, arbejder vi som et lite selskap men med enestående erfaring og evnen til at utføre en sterk kampagne og arbeider på en profesjonell måte. Vi tilbyr integritet, hårdt arbeide, pålitelighet, kontinuitet og motivation. For mere informasjon www.unitedspiritnordic.com

Relatert innhold