Pressemelding -

If valgt som ny forsikringsleverandør til Usbl's medlemmer

If er valgt som ny leverandør av produktet "Forsikring for medlemmer", som Usbl tilbyr sine 96000 medlemmer. Dette betyr bedre tilbud og forsikringsvilkår for medlemmene av boligbyggelaget.

- If har levert en totalforsikring for våre borettslag og sameier i over 60 år. Når selskapet i tillegg skal levere privatforsikring for våre medlemmer, betyr det at If nå blir en totalleverandør – noe som er gledelig for alle parter, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl. 

Ifs kundeservice er kåret til Norges beste innen forsikring to år på rad av Kantar TNS og 20 000 respondenter i analyseselskapets store kundeserviceundersøkelse.

- God kundeservice og gode vilkår er viktig for oss, og i tillegg ønsker vi partnerskap med leverandører som medlemmene også oppfatter som solide. Vi føler oss veldig trygge på at If kan levere til våre medlemmer på disse vilkårene, sier Bruun. 

- Vi ønsker å tilby relevante forsikringer for medlemmene, og ikke minst legge til rette for å kjøpe forsikring lettvint på nettet. Det skal være enkelt og greit å ha med If å gjøre, sier Harald Hollerud, leder for forretningsutvikling i If.

Blant medlemsfordelene er fastpris på innboforsikring, medlemsbonus for kjøp av forsikringer på nett, gratis ID-tyveriforsikring, gratis flytteforsikring og gratis If Start for unge i ett år.

Related links

Emner

  • Økonomi, finans

Kategorier

  • økonomi

Usbl er et av Norges største boligbyggelag, og bygger og forvalter boliger for sine medlemmer. Selskapet startet opp i 1948, og har i dag 96 000 medlemmer og forvalter over 1500 borettslag og sameier på Østlandet. I tillegg til en rekke andre fordeler, har medlemmer i Usbl forkjøpsrett på 90 000 boliger i de mest sentrale områdene i Norge.

Kontakter

Robin Sharma

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig PR og kommunikasjon 48387661