Pressemelding -

Ustekveikja Energi sikrer kraftprisen for kundene

Hol kommune vedtok følgende i kommunestyret 25. juni 2014:«Hol kommune avvikler ordningen med pristak for næringsdrivende og private i Hol kommune fra 1.1.2015. Det frigjorte kraftvolumet på 110 GWh prissikres etter samme modell som resten av kommunens kraftomsetning. Dersom prognosene for strømprisen tyder på at det blir vesentlig høyere priser, fremmer formannskapet en ny sak for kommunestyret der gjeninnføring av pristaket vurderes.» (møteprotokoll kommunestyret 25. juni 2014) 

Ustekveikja Energi tilbyr pristak 
Ustekveikja Energi vil håndtere pristaket for innbyggere og næringsliv i Hol kommune. Rent teknisk er dette helt uproblematisk da løsningen allerede er på plass hos Ustekveikja Energi. I praksis dreier dette seg kun om en organisering av roller, og det vil være Ustekveikja Energi som setter pristak for Hol kommunes innbyggere og næringsliv ut fra forventet markedspris kommende år. 

Pristak også for hytteeiere
Ustekveikja Energi vil kunne tilby nye produkter og tjenester til sine kunder, og også utvide tilbudet til å gjelde kunder med fritidsbolig i Hol kommune. Vi vet at mange av våre hyttekunder har etterlyst tilbud om pristak på linje med det som fastboende har hatt, og det kan vi nå sette i system. For kundene våre og for Hol kommune er dette en vinn-vinn situasjon. Kundene i Ustekveikja kan velge å beholde pristaket og næringslivet vil ikke lenger måtte dokumentere offentlig støtte (jfr EU) fordi de selv kjøper et produkt med pristak. Hol kommune på sin side sparer kostnader med sikring av pristaket og det fristilte kraftvolumet vil gi mer forutsigbare inntekter til kommunen. 
Alle innbyggere og næringsdrivende i Hol kommune vil få melding høsten 2014 med informasjon og tilbud om pristaket for 2015. 

Geilo 27. juni 2014
Ustekveikja Energi AS
Bjørn Skaret – daglig leder

Emner

  • Energispørsmål

Kategorier

  • ustekveikja energi
  • gode forhold lønner seg

Ustekveikja Energi er kjent for å være en seriøs, stabil og konkurransedyktig strømleverandør, som utfordrer de store strømleverandørene i Norge. Vi er strømleverandør til både hus, hytter, leiligheter og bedrifter i hele Norge

Kontakter

Bjørn Skaret

Pressekontakt Daglig leder 32087000

Per Roar Brox

Pressekontakt Salgsansvarlig 99234049