Nyhet -

Nytt uterom med wow-følelse fra Vansta Trädgård!

Nu bjuder Vansta Trädgård på ytterligare oemotståndliga möjligheter för dig som vill leva ett riktigt uteliv. Med vår nya leverantör kan vi tillsammans med dig skapa ett helt egendesignat rum med skydd för vind, sol eller regn men ändå med hela naturen inbjuden.

Med Vansta pergolas & terrasstak kan du få ett riktigt uterum med hela härligheten i en oemotståndlig kombination för optimalt uteliv. Med denna enormt läckra futuristiska design kan vi ge dig tre möjliga uterum;enbart ett tak, en vind- och solskyddande väv med både vägg och tak eller suveräna LOGGIA där du kan kombinera glidpaneler i glas, ställbara träpersienner i vackert cederträ, vind- och vattentät men genomskinlig glasfiberväv.

Som alltid har vi bara valt det bästa och med ett detaljtänk som är supersnyggt, en teknik som är beprövad och en leverantör som liksom vi månar om riktig kvalitet.

Stommen är i pulverlackerat aluminium i en elegant och lätt design som finns tillgänglig i hela RAL-skalan och där fogning och skarvar är så gott som osynliga alla elektricitet och kabeldragningar kan gömmas. Ett brett urval av aluminiumkulörer och vävfärger smälter perfekt in med alla möjlig typer av arkitektur och stil. Offentliga byggnader, restauranger, hem, samtida eller klassiska.

När du komponerat ditt uterum kan du sätta pricken över i med en rad fantastiska tillbehör:

Integrerad LED belysning, värmare och högtalare som ökar bekvämligheten och användandet av uterummet året runt från tidig morgon till långt in på natten, från vårens första solstråle genom sommardagarnas tryckande hetta och även under kyliga höst och vinterdagar!

Loggia® Beam: en balkmodul konstruktion bestående av
Loggia® heat värmeelement
Loggia® sound högtalare
Loggia® LIGHT: LED belysning integrerad i sidbalkar till taksystemet.
Vi visar Loggia i vår monter på Hagemessen i Lillestrøm (Oslo) 17-19 april och på Stockholms Trädgårdsmässa på Kistamässan 24-26 april

Emner

  • Arkitektur

Kategorier

  • loggia
  • uterom
  • hagestua
  • hagehus
  • hyttehus

Kontakter

Berenike Munthe

Pressekontakt Delägare och marknadschef Marknad +46852027480